Φουλ δράση στη Β Σουηδίας

Φουλ δράση στη Β Σουηδίας

Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα ασχοληθώ με τρεις αναμετρήσεις από τη Β Σουηδίας, που έχει κανονικά δράση

Καλημέρα στην παρέα του Bethome.gr! Πέρασε η χθεσινή επιλογή του 1 & Under 3.5 (2.30) στην αναμέτρηση Βέλγιο – Ρουμανία, μετά και το τελικό 2-0, όμως μας τα χάλασαν Τουρκία και Πορτογαλία, καθώς το τελικό 0-3 δεν επιβεβαίωσε το Goal/Goal & Over 2.5 (2.20). Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα ασχοληθώ με τρεις αναμετρήσεις από τη Β Σουηδίας, που έχει κανονικά δράση.

Μπράγκε – Σούντσβαλ Προγνωστικά

Μπορεί να μην βρίσκεται στα καλύτερα της, ωστόσο εντός έδρας η Μπράγκε αποδίδει καλύτερα και έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες, κόντρα σε μια Σούντσβαλ που απογοητεύει και παραμένει ουραγός. Επιλογή μας, το Άσσος και Under 4.5 σε απόδοση 2.02

Έστερσουντ – Ούτσικτενς Προγνωστικά

Αμφότερες δεν κέρδισαν στα δυο τελευταία τους παιχνίδια και ψάχνουν το όποιο θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό μεταξύ τους. Η Έστερσουντ όμως αποδίδει πολύ καλύτερα μπροστά στο κοινό της και θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο, σε ένα ματς που δύσκολα θα ανοίξει αρκετά. Πάμε με το 1X και Under 3.5 σε απόδοση 1.83.

Σκέβντε – Σάντβικεν Προγνωστικά

Σε τρομερή κατάσταση η Σάντβικεν, η οποία έχει πάρει ψυχολογία μετά και τις τρεις σερί νίκες από τις οποίες προέρχεται. Κόντρα σε μια Σκέβντε που προβληματίζει, θεωρούμε ότι θα δώσει συνέχεια στο σερί που “χτίζει”, οπότε και πάμε με το Διπλό σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Μπράγκε – Σούντσβαλ | 1 & Under 4.5 @ 2.02

16:00 | Έστερσουντ – Ούτσικτενς | 1X & Under 3.5 @ 1.83

18:00 | Σκέβντε – Σάντβικεν | Διπλό @ 2.10

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ