Με το δεξί η «σελέστε», θέαμα στην Στουτγκάρδη

Με το δεξί η «σελέστε», θέαμα στην Στουτγκάρδη

Πρεμιέρα για τον 3ο όμιλο του Copa America, με την Ουρουγουάη να είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στους Παναμέζους

Με μεγάλη ευκολία επιβεβαιώθηκε το δυνατό σημείο του Σαββάτου (Πορτογαλία & Over 1.5), αλλά η στήλη έγραψε -29 μοναδες στον απολογισμό.

Αφού το Γεωργία – Τσεχία έμεινε στο 1-1 από το 59′ με 4.18 xGoals για να χαθεί το G/G & Over 2.5 και το ματς του Βελγίου έμεινε στις τρεις κίτρινες από το 65ο λεπτό για να χαθεί το Over 3.5 κάρτες. Τέλος, προβλέψαμε τις απροσεξίες των Τούρκων στόπερ, αλλά δεν παραχώρησαν πέναλτι, αρκέστηκαν σε “κιτρίνισμα”.

novibet logo
Novibet
4.5/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Ουρουγουάη & Under 3.5 @ 2.05

eeep disclaimer
21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ουρουγουάη – Παναμάς

Πρεμιέρα για τον 3ο όμιλο του Copa America, με την Ουρουγουάη να είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στους Παναμέζους. Η “σελέστε” ήταν εντυπωσιακή το Νοέμβριο στα προκριματικά του Μουντιάλ και στην πρόβα τζενεράλε της 6ης Ιουνίου έδειξε πανέτοιμη για τη διοργάνωση διαλύοντας το Μεξικό (4-0).

Δεν δέχθηκε γκολ στα δύο πρόσφατα φιλικά με τον Μπιέλσα πλέον στο τιμόνι και δύσκολα θ’ απειληθεί απόψε από έναν Παναμά με πολύ περιορισμένο ταλέντο. Ενδεχομένως να δυσκολευτεί να διασπάσει μία πολυπρόσωπη άμυνα, αφού δεν υπάρχουν και τοπ επιλογές για να δώσει πλάτος στο γήπεδο, αλλά η ποιοτική ανωτερότητα είναι πολύ μεγάλη. Επιλογή το 1 & Under 3.5 σε απόδοση 2.05.

Ελβετία – Γερμανία

Οι Γερμανοί εξασφάλισαν την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του Euro 2024 με 2/2 νίκες, με το ενάμιση πόδι στους “16” οι Ελβετοί αφού οι τέσσερις πόντοι που έχουν συγκεντρώσει πιθανότατα αρκούν και στο ενδεχόμενο που τερματίσουν 3οι στον όμιλο.

Ο Νάγκελσμαν δήλωσε ότι δεν θα κάνει ολικό rotation, θέλοντας να διατηρήσει ρυθμό η ομάδα του, αλλά θα αλλάξει κάποια πρόσωπα στην αρχική 11αδα κι ένας από τους επικρατέστερους για να ξεκινήσει είναι ο Φούλκρουγκ, ο οποίος ως αλλαγή ήταν πολύ θετικός και σκόραρε στην πρεμιέρα. Η άμυνα των Ελβετών δεν έπεισε σε κανένα από τα δύο πρώτα ματς, θα ποντάρουμε στο σκοράρισμα του φορ της Ντόρτμουντ σε αξιόλογη απόδοση (3.00). Με την επιλογή void αν τελικά δεν πάρει φανέλα βασικού.

Σκωτία – Ουγγαρία

Οι Σκωτσέζοι βελτιώθηκαν μετά την οικτρή πρεμιέρα και τη βαριά ήττα από τη Γερμανία (5-1) και με νίκη σήμερα θα έχουν ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης, κυρίως ως μία από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Οι Ούγγροι έχουν μείνει με άδεια χέρια, παρότι πραγματοποίησαν εν μέρει ανταγωνιστικές εμφανίσεις στα δύο πρώτα παιχνίδια και η μοναδική τους ελπίδα για πρόκριση είναι μία ευρεία νίκη απόψε, ώστε να πλασαριστούν 3οι και να διορθώσουν το αρνητικό goal average (-4) τους.

Ευάλωτες παρουσιάστηκαν και οι δύο άμυνες όταν πιέζονται, το σενάριο ισοπαλίας δεν ευνοεί κανέναν, οπότε προβλέπουμε πλούσιο ματς και θα ποντάρουμε στο Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.08.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 | Σκωτία – Ουγγαρία  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.08)

04:00 | Ουρουγουάη – Παναμάς  ➡ 1 & Under 3.5 (απόδοση 2.05)

Παίκτες

22:00 | Ελβετία – Γερμανία  ➡ Φούλκρουγκ να σκοράρει (απόδοση 3.00)

(* Void αν δεν ξεκινήσει)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ