Χωρίς περιθώρια λάθους για τους Βέλγους, προβάδισμα στα φαβορί

Χωρίς περιθώρια λάθους για τους Βέλγους, προβάδισμα στα φαβορί

Δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε από τα παιχνίδια του EURO 2024 ο Τσάρλυ για το Σάββατο 22/06!

Γράφει ο Τσάρλυ

Γεωργία – Τσεχία

Η Γεωργία ήταν διαφορετική από ότι περίμενα στην πρεμιέρα της με την Τουρκία. Πιο δημιουργική επιθετικά, πιο εύθραυστη αμυντικά. Θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, έφτασε δύο φορές κοντά στο 2-2 στο τέλος του αγώνα και σίγουρα το τελικό 3-1 την αδικεί.Δεχόταν όμως με πολύ άνεση καθαρές ευκαιρίες και είναι δεδομένο, πως η Εθνική Τσεχία, αμυντικά είναι πιο στιβαρή, πιο σοβαρή απο την Τουρκία. Έδωσε μάχη με τους Πορτογάλους και λύγισε από δύο  κακές στιγμές της άμυνας της. Είχε αποτέλεσμα όμως μέχρι τις καθυστερήσεις.

Παίζουν καλύτερη άμυνα από τους Τούρκους

Πλήρωσε όμως μία ασταθή επέμβαση του Στόνεκ που έφερε το αυτογκόλ του Χράνατς και ένα τσαφ του Χράνατς στην τελευταία άμυνα του αγώνα. Θεωρώ δεδομένο πως θα αμυνθεί καλύτερα η Τσεχία, απο την Τουρκία κάτι που μοιάζει αρκετό για να της δώσει την πρώτη νίκη στον όμιλο και να την πάει για τελικό πρόκρισης με τους Τούρκους. Η νίκη των Τσέχων στην bet365 προσφέρεται στο 1,82.

Τουρκία – Πορτογαλία

Παρότι τα ρεπορτάζ έλεγαν πως ο Μαρτίνεθ θα αφήσει πίσω του, το αγαπημένο του 3-4-3 για το πιο λειτουργικό για τα χαρακτηριστικά των παικτών του 4-3-3, στο τέλος έκανε το κεφαλιού του.

Οι Πορτογάλοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν το βάθος του ρόστερ τους και έστω και με δύο γκολ, που ήρθαν από λάθη των Τσέχων κέρδισαν δίκαια το παιχνίδι. Όμως μοιάζει σαν το 3-4-3 με τον Φερνάντες, χαμηλά δίπλα στον Βίτινια, χωρίς δεύτερο καθαρό χαφ δίπλα του, να μοιάζει πρόβλημα για τα δύσκολο. Πιστεύω όμως πως αυτή είναι μία συζήτηση που θα έχει βάση εκεί που θα κριθεί ο τίτλος.

Δέχονται εύκολα καθαρές ευκαιρίες

Οι Τούρκοι δέχτηκαν πολλές καθαρές ευκαιρίες απο τους Γεωργιανούς. Δέχτηκαν φάσεις και για δεύτερο γκολ, συνολικά ευκαιρίες για 1,6xg απο την Τουρκία. Μόνο και μόνο η εικόνα της άμυνας τους, στο Τουρκία – Πορτογαλία με κάνει να θεωρώ πολύ δύσκολο να αντέξουν το ταλέντο των Πορτογάλων. Η νίκη των Πορτογάλων στο 1,64.

Βέλγιο – Ρουμανία

Έβγαλε προβλήματα το Βέλγιο, ειδικά μεσοαμυντικά αλλά η αλήθεια είναι πως κοιμήθηκε κι ο θεός για να χάσει απο τους Σλοβάκους. Είχαν δύο ακραίες ευκαιρίες πριν μείνουν πίσω στο σκορ, ισοφάρισαν δύο φορές με τον Λουκάκου,που είχε νωρίτερα χάσει τα άχαστα και τα δύο γκολ ακυρώθηκαν.

Mε διορθώσεις χωρίς αλαζονεία

Ο Τεντέσκο κατάλαβε πως χρειάζεται στο κέντρο της άμυνας την εμπειρία του Βερτόγκεν, στον άξονα την ασφάλεια στην μεταβίβαση και στο κράτημα μπάλας του Τίλεμανς και πως πρέπει να βάζει νωρίτερα τον Οπεντά.Οι Ρουμάνοι ήταν η έκπληξη της πρεμιέρας, έχουν την ασφάλεια των τριών βαθμών της νίκης με τρία γκολ διαφοράς και ξέρουν πως με έναν βαθμό στα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι στα νοκ άουτ. Έχουν την ατυχία, πως θα βρουν με καλύτερη ενδεκάδα και πιο προσεκτική την εθνική Βελγίου, αφού κατάλαβε πως της έκανε κακό η αλαζονεία, του εύκολου ομίλου. Παίζουν για την ζωή τους οι παίκτες του Τεντέσκο. Στο 1,53 η νίκη των Βέλγων.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ