Καθαρίζουν τον όμιλο οι Ίβηρες

Καθαρίζουν τον όμιλο οι Ίβηρες

Θετικό το πρόσημο (+49 μονάδες) της χθεσινής στήλης, επιβεβαιώθηκαν τα δύο βασικά πονταρίσματα με το Χ2 & Under 3.5 της Γαλλίας και το Goal/Goal στο Σλοβακία – Ουκρανία. Χάθηκε το απόλυτο με το ρίσκο στην κάρτα του Μουένε.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Γεωργία – Τσεχία

Οι Γεωργιανοί άρεσαν στην ήττα της πρεμιέρας, μετά το νευρικό τους ξεκίνημα έδειξαν ότι έχουν τις ποιοτικές αρετές να ανταπεξέλθουν στο Euro. Άγγιξαν σε τρεις περιπτώσεις τη δεύτερη ισοφάριση απέναντι στην Τουρκία, παρότι ο Κβαρατσκέλια δεν έλαμψε.

Η Τσεχία ήταν η πλέον αμυντικογενής ομάδα της πρεμιέρας, παρατάχθηκε με πολύ συντηρητικό πλάνο κι αφού δεν ανταμείφθηκε βαθμολογικά θα πρέπει να αλλάξει συνταγή σήμερα. Αμυντικά δεν είχε ασφάλεια ούτε σε χαμηλά μέτρα, επιθετικά έχει την ταχυδύναμη να προβληματίσει τους Γεωργιανούς. Προβλέπουμε ανοιχτό ματς αφού η ισοπαλία δεν εξυπηρετεί κανέναν, επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.40.

Τουρκία – Πορτογαλία

Πλήρης αποτύπωση του τούρκικου ποδοσφαίρου η πρεμιέρα για την ομάδα του Μοντέλα. Αλέγροι, ποιοτικοί, ιδιαιτέρως δημιουργικοί (3.01 xGoals) οι γείτονες, αλλά από τακτική ισορροπία λίγα πράγματα. Υπέφεραν στις καθυστερήσεις πριν σκοράρουν για 3η φορά σε κενή εστία.

Με το υλικό που διαθέτουν μοιάζει δύσκολο να περιορίσουν τους Πορτογάλους, που έδειξαν στην πρεμιέρα ότι είναι ικανοί να κυριαρχήσουν απόλυτα. Ξεμπλόκαραν οι Ίβηρες με την ανατροπή της Τρίτης, έχουν πολλά ακόμα να δώσουν και αναμένεται να βρουν αρκετές ευκαιρίες σήμερα. Βασική επιλογή το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.90.

Έξτρα ποντάρισμα στο Ντόρτμουντ το να σκοράρει με πέναλτι η Πορτογαλία σε απόδοση 4.40. Οι στόπερ των Τούρκων (Ακαϊντίν, Μπαρντακτσί) χρειάστηκαν πολλάκις να επέμβουν με τάκλιν αυτοθυσίας στην πρεμιέρα, απέναντι σε έναν σαφώς λιγότερο ποιοτικό αντίπαλο από τον σημερινό. Έπεφταν στις φάσεις… με τα χίλια, αρκετές φορές πρόλαβαν στο όριο, αλλά οι Πορτογάλοι έχουν την ταχύτητα ποδιών και σκέψης για να τους κερδίσουν στο timing.

Βέλγιο – Ρουμανία

Με την πλάτη στον τοίχο οι Βέλγοι μετά την απρόσμενη ήττα της πρεμιέρας από την Σλοβακία (0-1), έβγαλαν εκνευρισμό καθώς δεν τους βγήκε το ματς, πήραν τρεις κίτρινες κάρτες κι αν δεν σκοράρουν νωρίς απόψε το άγχος και τα νεύρα θα πολλαπλασιαστούν.

Οι Ρουμάνοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη και την soft νοοτροπία των Ουκρανών για να πετύχουν την σπουδαιότερη νίκη της πρεμιέρας, αλλά σήμερα αναμένεται να υποφέρουν. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν πονηράδα για να ανταπεξέλθουν απέναντι σε πεισμωμένο αντίπαλο, δεν θα διστάσουν να “κιτρινιστουν” για να χαλάσουν τον ρυθμό και να ροκανίσουν τον χρόνο. Επιλογή το Over 3.5 κάρτες στο ματς, σε απόδοση 1.83.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Γεωργία – Τσεχία  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.40)

19:00 | Τουρκία – Πορτογαλία  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.90)

22:00 | Βέλγιο – Ρουμανία  ➡ Over 3.5 κάρτες (απόδοση 1.83)

“Μπόμπα”

19:00 | Τουρκία – Πορτογαλία  ➡ Πορτογαλία γκολ με πέναλτι (απόδοση 4.40)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ