G/G και Αυστρία

G/G και Αυστρία

Σήμερα θα πάμε σε πιο safe επιλογές και εννοώ σε… γήινες αποδόσεις, αφού η τριάδα που θα σας προτείνω θα έχει συνολική απόδοση 5,47. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Καλημέρα φίλοι μου. Το ρίσκο που πήρε η στήλη με τα χθεσινά προγνωστικά, δεν βγήκε και δεν μπορέσαμε να σπάσουμε την μεγάλη απόδοση του 21,55. Έχουμε και λέμε. Πέρασε, έστω και στο τελευταίο δευτερόλεπτο το goal/goal στο ματς της Σερβίας στο EURO 2024 και σκόραραν και οι δύο ομάδες στο Δανία – Αγγλία, αλλά δεν βρήκε δίχτυα ο Μπέλινγχαμ.

bet365 bonus

Bet365

4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Πολωνία – Αυστρία στην bet365

eeep disclaimer

21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Και το βράδυ, οι Ιταλοί δεν εμφανίστηκαν στο παιχνίδι με τους Ισπανούς και ηττήθηκαν δίκαια με 1-0, οπότε δεν πέρασε το goal/goal.

Σήμερα θα πάμε σε πιο safe επιλογές και εννοώ σε… γήινες αποδόσεις, αφού η τριάδα που θα σας προτείνω θα έχει συνολική απόδοση 5,47. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Σλοβακία – Ουκρανία προγνωστικά

Οι Ουκρανοί απογοήτευσαν στην πρεμιέρα, αφού όχι μόνο δεν κέρδισαν τους Ρουμάνους, αλλά ηττήθηκαν με το βαρύ 3-0. Σήμερα, στο ματς με τους Σλοβάκους, δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για απώλειες και θέλουν μόνο τη νίκη. Θα δείξουν καλύτερο πρόσωπο; Δεν το γνωρίζω…

Οι Σλοβάκοι έκαναν την έκπληξη στην πρεμιέρα, αφού κέρδισαν τους Βέλγους με 1-0 και σήμερα τους κάνει σε μεγάλο βαθμό και η ισοπαλία.

Το ματς είναι κρίσιμο και μου αρέσει η απόδοση του goal/goal για προγνωστικά στοιχήματος οπότε θα το πάρω στο 1,82 και ας κερδίσει ο καλύτερος…

Πολωνία – Αυστρία προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ήττα, στην πρεμιέρα του Euro. Οι Πολωνοί, αν και προηγήθηκαν, ηττήθηκαν από τους Ολλανδούς και οι Αυστριακοί, αν και πάλεψαν, έχασαν με 1-0 από τους Γάλλους.

Είναι αυτονόητο, ότι το σημερινό παιχνίδι είναι πέρα για πέρα κρίσιμο και όποιος χάσει… χάνεται. Με την εικόνα των δύο ομάδων, θεωρώ ότι οι Αυστριακοί  βρίσκονται πιο κοντά στη νίκη, αλλά θα τους ποντάρω με κάλυψη. Θα αγοράσω στο 1,72 στην bet365 το X2 μαζί με το over 1,5.

Δεν θεωρώ, ότι οι Πολωνοί μπορούν να πάρουν τη νίκη…

Ολλανδία – Γαλλία προγνωστικά

Ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης. Οι Ολλανδοί έδειξαν χαρακτήρα και γύρισαν το ματς με την Πολωνία. Οι Γάλλοι από την πλευρά τους κέρδισαν τους Αυστριακούς, αλλά όχι με πειστική απόδοση.

Είναι πιθανό να αγωνιστεί με τους «τρικολόρ» στο Ολλανδία – Γαλλία και ο Εμπαπέ, με προστατευτική μάσκα. Φαβορί, σύμφωνα με τις εταιρίες είναι οι Γάλλοι, αλλά δεν είναι βέβαιος ότι θα περάσουν εύκολο βράδυ.

bet365 bonus

Bet365

4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Ολλανδία – Γαλλία στην bet365

eeep disclaimer

21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Οι Ολλανδοί μπορεί να δυσκολέψουν σε μεγάλο βαθμό τους Γάλλους και για αυτό θα αγοράσω το goal/goal στο 1,75.

Προγνωστικά Στοιχήματος

bet365 bonus

Bet365

4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

16:00 Σλοβακία – Ουκρανία: G/G (1,82)

19:00 Πολωνία – Αυστρία: Χ2 & Over 1,5 (1,72)

22:00 Ολλανδία – Γαλλία: G/G (1,75)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ