Δίχως ρίσκο στη Λειψία

Δίχως ρίσκο στη Λειψία

Σε ένα βαρετό Δανία – Αγγλία χάθηκε το combo λόγω των 18 σουτ, ενώ το βράδυ η Ιταλία ήταν θλιβερή επιθετικά και δικαίως χάθηκε το Goal/Goal

Ξανά δυνατό το χθεσινό ξεκίνημα της στήλης με το  της Σλοβενίας, αλλά και πάλι η συνέχεια στράβωσε για να κλείσει ο απολογισμός στις -18 μονάδες.

Σε ένα βαρετό Δανία – Αγγλία χάθηκε το combo λόγω των 18 σουτ, ενώ το βράδυ η Ιταλία ήταν θλιβερή επιθετικά και δικαίως χάθηκε το Goal/Goal.

novibet logo
Novibet
4.5/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Γαλλία Χ2 & Under 3.5 @ 1.82

eeep disclaimer
21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σλοβακία – Ουκρανία

Οι Σλοβάκοι έκαναν την έκπληξη της 1ης αγωνιστικής, αλλά για να τα καταφέρουν χρειάστηκαν πολλά “δώρα” από τους Βέλγους. Αρχικά από τον Ντοκού για το 0-1 κι εν συνεχεία από την εκνευριστική αναποτελεσματικότητα του Λουκάκου και των λοιπών.

Οι Ουκρανοί την πάτησαν ελέω Λούνιν. Ο κίπερ της Ρεάλ δώρισε τα δύο πρώτα γκολ και το εύθραυστο πνευματικά σύνολο του Ρεμπρόφ δεν είχε αντίδραση. Ποιοτικά όμως οι Ουκρανοί χρωστούν πολλά σήμερα και οι Σλοβάκοι δεν έδειξαν στιβαροί στα μετόπισθεν. Soft για να εμπνεύσουν ανασταλτικά οι Ουκρανοί, πιθανό το Goal/Goal, θα πάρει ποντάρισμα στο 1.87.

Πολωνία – Αυστρία

Το πάλεψαν αμφότερες στην πρεμιέρα, αλλά δικαίως έμειναν με άδεια χέρια. Οι Αυστριακοί έτρεξαν και “κιτρινίστηκαν” πολύ απέναντι στη Γαλλία, εις εξ αυτών ο Μουένε στο αριστερό άκρο.

Φάνηκε απρόσεκτος στα μαρκαρίσματά του, έκανε τρία φάουλ, έχασε αρκετές κατοχές και είναι επίφοβος να τιμωρηθεί από τον Μελέρ, απέναντι σε μία Πολωνία που φανέρωσε επιθετικές αρετές και θα έχει λογικά τον Λεβαντόφσκι. Επιλογή με αξία το να δεχθεί κάρτα ο Μουένε σε απόδοση 6.50.

Ολλανδία – Γαλλία

Με το δυνατό παιχνίδι κλείνει το πρόγραμμα της Παρασκευής, οι δύο ισχυροί του 4ου ομίλου ξεκίνησαν με το δεξί τον όμιλο, παρότι δεν έθελξαν αγωνιστικά. Ένας βαθμός απόψε ουσιαστικά τους εξασφαλίζει την πρόκριση στα νοκ άουτ και δεν αναμένεται ιδιαίτερο τακτικό ρίσκο από τους δύο πάγκους.

Οι Γάλλοι έτσι κι αλλιώς δεν ρισκάρουν με τον Ντεσάν, δεν θα διστάσουν να περιμένουν για να χτυπήσουν στην κόντρα. Οι Ολλανδοί ήταν αρκετά αλέγροι στην πρεμιέρα, αλλά την έπαθαν σοβαρά στον προκριματικό όμιλο από τους “τρικολόρ” (4-0 εκτός & 1-2 εντός) για να ανοιχτούν. Η ενδεχόμενη απουσία του Μπαπέ, λόγω σπασμένης μύτης, κάνει πιο σφιχτό το ζευγάρι, προβλέπουμε επιφυλακτικό ματς, με μικρό προβάδισμα στους Γάλλους, οπότε θα ποντάρουμε στο Χ2 & Under 3.5 σε απόδοση 1.82.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Σλοβακία – Ουκρανία  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.87)

22:00 | Ολλανδία – Γαλλία  ➡ Χ2 & Under 3.5 (απόδοση 1.82)

Παίκτες

19:00 | Πολωνία – Αυστρία  ➡ Μουένε κάρτα (απόδοση 6.50)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ