Τρία G/G, Μπέλινγχαμ και 21,55…

Τρία G/G, Μπέλινγχαμ και 21,55…

Στο ματς της Γερμανίας, θέλαμε να σκοράρει ο Χάρβετς, αλλά αυτός στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς, δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των Ούγγρων

Καλημέρα φίλοι μου. Δεν τα πήγαμε καλά χθες και δεν υπήρξε ρεπετισιόν. Οι Αλβανοί ισοφάρισαν τους Κροάτες στα χασομέρια στο EURO 2024 και δεν πέρασε έτσι το συνδυαστικό 1 & over 1,5.

bet365 bonus

Bet365

4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Δανία – Αγγλία στην bet365

eeep disclaimer

21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στο ματς της Γερμανίας, θέλαμε να σκοράρει ο Χάρβετς, αλλά αυτός στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς, δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των Ούγγρων. Και στο δεύτερο ημίχρονο έγινε αλλαγή, νωρίς νωρίς.

Τουλάχιστον το goal/goal Σκωτία – Ελβετία, έγινε εύκολα, από το πρώτο ημίχρονο.

Πάμε στα σημερινά, χωρίς γκρίνια, αφού δεν μπορώ να πω ότι μας έχει πάει άσχημα το Euro. Σήμερα θα μου επιτρέψετε, να κάνω την τρέλα μου. Αφού μου βγήκε, στα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής, ελπίζω να συμβεί το ίδιο και σήμερα, με παρολί που έχει απόδοση 21,55.

Σλοβενία – Σερβία προγνωστικά

Όταν εμφανίζεται το συγκεκριμένο παιχνίδι, μου ξυπνούν άσχημες μνήμες. Στο Euro του 2000 είχαν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες και μόλις είχε μπει στο στοίχημα στη ζωή μας. Επειδή ο Ολυμπιακός είχε αγοράσει τον Ζάχοβιτς, είχα ποντάρει να πετύχει το πρώτο γκολ του ματς και ο Σλοβένος έκανε το 1-0…

Πριν από το παιχνίδι αυτό, υπήρχε το Νορβηγία – Ισπανία και είχα ποντάρει στο να κερδίσουν οι Σκανδιναβοί. Όπως και έγινε. Τη νίκη αυτή την είχα συνδυάσει με Ζάχοβιτς (πληρώθηκε) με νίκη Σλοβένων και με τελικό σκορ 3-2.

Οι Σλοβένοι προηγήθηκαν με 3-0 και ήμουν βέβαιος και για δεύτερο πληρωμένο στοίχημα με τελικό σκορ 3-3…

Είναι από τα ματς που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Φυσικά, μπορεί να μην σας ενδιαφέρει, αλλά τώρα που δόθηκε η ευκαιρία το έγραψα.

Στο σήμερα τώρα, οι Σλοβένοι πήραν την ισοπαλία με τους Δανούς και έχουν ελπίδες πρόκρισης. Οι Σέρβοι ηττήθηκαν από τους Άγγλους, αλλά πάλεψαν και δεν τους παίρνει φυσικά για νέα ήττα.

Οι Σλοβένοι είναι ομάδα που σκοράρει και θα αγοράσω το goal/goal στο 1,82.

Δανία – Αγγλία προγνωστικά

Στο προηγούμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το Δανία – Αγγλία ήταν ο ένας ημιτελικός. Με τα «λιοντάρια» να κερδίζουν, αλλά με ένα πέναλτι που σηκώνει συζήτηση…

Οι Δανοί στην πρεμιέρα τους, ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 με τους Σλοβένους και η υπόθεση πρόκριση έχει δυσκολέψει. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να παίξουν τελικό πρόκρισης, με τους Σέρβους, την επόμενη αγωνιστική. Αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν θα παλέψουν κόντρα στο «λιοντάρια».

Οι Άγγλοι κέρδισαν τους Σέρβους και θέλουν τη νίκη για να προκριθούν, πιθανότατα ως πρώτοι στον όμιλο. Στην πρεμιέρα τους, η στήλη πληρώθηκε καλά, με anytime scorer τον Μπέλινγχαμ και δεν υπάρχει περίπτωση, να μην τον τιμήσω και σήμερα. Απλά θα ρισκάρω περισσότερο και θα το συνδυάσω και με goal/goal. Το Bet Builder έχει απόδοση 6,30!

Ισπανία – Ιταλία προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το… δεξί. Οι Ισπανοί κέρδισαν τους Κροάτες με 3-0 και οι Ιταλοί τους Αλβανούς, με 2-1 και με ανατροπή. Το μεταξύ τους ματς, πάντα έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι και το ίδιο φυσικά συμβαίνει και σήμερα.

bet365 bonus

Bet365

4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Ισπανία – Ιταλία στην bet365

eeep disclaimer

21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Είναι ομάδες που έδειξαν καλό πρόσωπο και ειλικρινά δεν βγάζω εύκολα άκρη με σημείο. Θεωρώ πιθανή την ισοπαλία, αλλά ποτέ δεν ποντάρω στο να λήξει ματς χωρίς νικητή. Για αυτό θα πάρω στην bet365 το goal/goal σε απόδοση 1,88.

Προγνωστικά Στοιχήματος

bet365 bonus

Bet365

4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

16:00  Σλοβενία – Σερβία: G/G (1,82)

19:00  Δανία – Αγγλία Bet Builder

G/G (2,07)

Μπέλινγχαμ anytime scorer (3,75)

Απόδοση: 6,30

22:00  Ισπανία – Ιταλία: G/G (1,88)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ