Βολική ισοπαλία και δύο καλά πληρωμένα φαβορί

Βολική ισοπαλία και δύο καλά πληρωμένα φαβορί

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ από τα παιχνίδια του EURO 2024 για την Πέμπτη 20/06!

Γράφει ο Τσάρλι

Σλοβενία – Σερβία

Οι Σλοβένοι είχαν φιλότιμο, πάλεψαν στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν έναν σημαντικό βαθμό με τους Δανούς. Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα ήταν ανώτεροι παρουσιάστηκαν με περισσότερες δυνάμεις και θα μπορούσαν να έχουν γυρίσει και το παιχνίδι, αν τελείωνε με μεγαλύτερη ποιότητα τις επιθέσεις ο Σπόραρ.

Οι Σέρβοι δεδομένα έχουν περισσότερο ταλέντο. Έδειξαν σπάνια για τους ίδιους σοβαρότητα σε μεγάλη διοργάνωση. Κρατάω πως αμύνθηκαν πολύ καλά με τους Άγγλους και δεδομένα αν το επαναλάβουν και σήμερα, θα έχουν τον πρώτο λόγο. Ειδικά στο διάστημα που ο Στόικοβιτς, έβγαλε τον Μίτροβιτς και έπαιξε το 3-4-3 με έναν στράικερ, οι Σέρβοι είχαν εντυπωσιακά υψηλή κατοχή, κράτησαν σε δεύτερο ρόλο την Αγγλία και θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν. Αν παίξουν με την ίδια αμυντική σοβαρότητα και με τους Σλοβένους, πιστεύω πως θα κερδίσουν και για παμε στοιχημα η νίκη των Σέρβων είναι στο 1,84.

Δανία – Αγγλία

Οι Δανοί παρουσιάστηκαν με ένα υπερβολικά βαρύ 3-5-2. Αργό το επιθετικό δίδυμο Βίντ, Χόιλουντ, με τον Κάσπερ Χιούλμαντ να αναμένεται να τον φρεσκάρει σήμερα με τον Πούλσεν που και αυτός όμως δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Συνολικά αυτό μοιάζει να είναι και το μεγαλύτερο ζήτημα των Δανών. Τα αστέρια τους, οι κομβικοί παίκτες είναι στα κάτω τους. Σμάιχελ, Βέστεγκαρντ, Χόιτμπεργκ, Έρικσεν, Ντιλέινι, Πούλσεν, Ντόλμπεργκ βρίσκονται στην ποδοσφαιρική τους πτώση. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με την Σλοβενία, η Δανία δεν βλεπόταν. Θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που πήραν τον βαθμό.

Οι Άγγλοι δεν άρεσαν στην πρεμιέρα με την Σερβία. Προηγήθηκαν νωρίς, πήγαν σε ένα φοβικό πλάνο αποκλειστικά για να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Το ρόστερ τους είναι καλύτερο σε σχέση με την εικόνα που έδειξαν. Η προβληματική τους απόδοση στην πρεμιέρα, είναι και ένα κίνητρο για να παίξουν καλύτερα απέναντι σε μία βαριά και ασήκωτη ομάδα κα να διπλώσουν τις νίκες τους. Η νίκη της Αγγλίας στην bet365 προσφέρεται στο 1,74.

Ισπανία – Ιταλία

Άρεσαν και οι δύο στις πρεμιέρες τους. Οι Ισπανοί με τους Νίκο Γουίλιαμς, Γιαμάλ στο πλάι του Μοράτα, ήταν πιο άμεση στις επιθέσεις τους και πιο γρήγορη απο κάθε διοργάνωση και σκότωσαν με κάθετο ποδόσφαιρο την Κροατία. Οι Ιταλοί έδειξαν να αξιοποιούν το όπλο πως πάνε με τον καλύτερο προπονητή στην διοργάνωση. Είχαν σύνολο καλύτερο απο τα πρόσωπα, κάτι που σε τελικά διοργάνωσης Εθνικών ομάδων μπορεί να κάνει την διαφορά. Έχοντας και οι δύο, απο 3 βαθμούς γνωρίζουν καλά πως αν βολέψει στο Ισπανία – Ιταλία με μία ισοπαλία είναι και οι δύο στα νοκ άουτ. Φτάνουν λοιπόν στους 4 βαθμούς και βλέπουν άνετοι την τελευταία αγωνιστική τι χρειάζεται για να περάσει ο ένας τον άλλον και να πάρουν την πρώτη θέση. Θα πόνταρα λοιπόν στην ισοπαλία, που δίνεται στο 3,20.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ