Βαλκανικό αουτσάιντερ & μεσογειακό αμφίσκορο

Βαλκανικό αουτσάιντερ & μεσογειακό αμφίσκορο

Ξεκινήσαμε καλά τη 2η αγωνιστική του Euro 2024, με ταμείο στο Over 2.5 του Κροατία – Αλβανία, αλλά η συνέχεια ήταν απογοητευτική για την στήλη. Χάθηκε το Over 3 στο Γερμανία – Ουγγαρία με 7 μεγάλες ευκαιρίες και το βράδυ η Ελβετία δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει την ποιοτική της ανωτερότητα για να χαθεί το 2 & Over 1.5.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Στις -45 μονάδες ο απολογισμός της Τετάρτης και πάμε στα σημερινά.

Σλοβενία – Σερβία

Οι Σλοβένοι εξέπληξαν θετικά στην πρεμιέρα τους, έβγαλαν εντυπωσιακή αντίδραση στο 2ο ημίχρονο απέναντι στη Δανία κι αν ήταν λίγο πιο κυνικοί στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου θα μπορούσαν να γυρίσουν τούμπα το ματς. Έβγαλαν εκτός ρυθμούς έναν ποιοτικό κι έμπειρο αντίπαλο και απέναντι στους συνήθως άναρχους Σέρβους έχουν καλές πιθανότητες να το κάνουν ξανά.

Η Σερβία απογοήτευσε απέναντι σε μία μέτρια Αγγλία και σήμερα έχει υποχρέωση νίκης. Αυτό δεν είναι καλός σύμμαχος για τα “εκρηκτικά” αποδυτήρια του Στοΐκοβιτς. Ποιοτικά υπερτερούν οι “πλάβι”, αλλά η εικόνα των δύο συνόλων στο γήπεδο κάνει το 1Χ ποντάρισμα με αξία σε απόδοση 2.07.

Δανία – Αγγλία

Προβλημάτισε η Δανία με την διαχείριση του δευτέρου ημιχρόνου στην πρεμιέρα, δεν είχε σιγουριά στο παιχνίδι της και σήμερα αναμένεται να αλλάξει τροπάριο, να παίξει πιο συντηρητικά απέναντι στο φαβορί του ομίλου.

Η Αγγλία έκανε νικηφόρα πρεμιέρα με διόλου πειστικό τρόπο, με ελάχιστη δημιουργία (5 σουτ) και μοναδικό διακριθέντα μεσοεπιθετικά τον Μπέλιγχαμ. Αφού πήρε το “τρίποντο” δεν πρόκειται να ρισκάρει τακτικά ο Σαουθγκέιτ, αναμένεται να το πάει συντηρητικά το ματς.

Προβλέπουμε ένα παιχνίδι με λίγες συγκινήσεις, με πολύ safe passing game από τις δύο ομάδες, δίχως ιδιαίτερη ένταση, αφού η ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα εκατέρωθεν. Θα κάνουμε ποντάρισμα στο συνδυαστικό Under 22.5 τελικές προσπάθειες & Under 4.5 κάρτες σε απόδοση 2.07, αφού ο Σοάρες Ντίας που σφυρίζει στην Φρανκφούρτη συνηθίζει να έχει “σφιχτό” τσεπάκι.

Iσπανία – Ιταλία

Μεσογειακό ντέρμπι με διακύβευμα την πρωτιά του 2ου ομίλου, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν στην πρεμιέρα. Η Ισπανία όμως δεν ήταν καθόλου στιβαρή στο ανασταλτικό κομμάτι, κατά τύχη δεν δέχθηκε γκολ (2.38 xGoals) από τους Κροάτες.

Η Ιταλία έπεισε με την αντίδραση στην αλβανική ψυχρολουσία, άρεσε δημιουργικά απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε πολύ σε χαμηλά μέτρα. Ορεξάτοι οι Πελεγκρίνι, Κιέζα, πολύ δραστήριοι οι full back της, θα βρει χώρους να χτυπήσει απέναντι στη “φούρια ρόχα” που θα ζητήσει την κατοχή. Επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 1.91, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα τρία τελευταία μεταξύ τους από τον ημιτελικό του 2021 και μετά.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Σλοβενία – Σερβία  ➡ 1Χ (απόδοση 2.07)

19:00 | Δανία – Αγγλία  ➡ Under 4.5 κάρτες & Under 22.5 σουτ (απόδοση 2.07)

22:00 | Ισπανία – Ιταλία  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.91)

πηγή: bethοme.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ