Ασφάλεια με τους Κροάτες και δύο μεγάλες αποδόσεις

Ασφάλεια με τους Κροάτες και δύο μεγάλες αποδόσεις

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ από τα παιχνίδια του EURO 2024 για την Τετάρτη 19/06!

Γράφει ο Τσάρλι

Κροατία – Αλβανία

Οι Κροάτες μπορεί να ηττήθηκαν με 3-0, στο πρώτο παιχνίδι με τους Ισπανούς, όμως το τελικό αποτέλεσμα τους αδικεί. Ασφαλώς και είχαν θέματα στην αμυντική τους λειτουργία. Ήταν πολύ δύσκολο για την άμυνα τους, να αντιμετωπίσουν το άμεσο ποδόσφαιρο των Ισπανών, με τους Γιαμάλ, Νίκο Γουίλιαμ στα δύο άκρα, όμως οι ίδιοι αδικούνται που δεν πέτυχαν κάποιο τέρμα.

Θα έχουν άνετη δημιουργία

Δημιούργησαν ευκαιρίες για να πετύχουν 2,6 xg και είναι μία ποδοσφαιρική αδικία που έμειναν στην μηδέν. Με τους Αλβανούς, δεν θα έχουν πρόβλημα να αντιμετωπίσουν την επιθετικότητα τους, δεν πρόκειται να τους δυσκολέψουν στην αμυντική μετάβαση. Θα πάρουν οι παίκτες του Ντάλιτς κατοχή και με την ποιότητα τους η επιλογή για στοιχημα είναι ότι θα φτάσουν στην νίκη. Ο άσος στο 1,54

Γερμανία – Ουγγαρία

Οι Γερμανοί έκαναν εντυπωσιακή πρεμιέρα. Δεν είχε καμία σχέση η εικόνα τους, με τις εμφανίσεις που είχαν κάνει στα φιλικά. Τους βοήθησε και το γρήγορο γκολ που πέτυχαν. Στην πραγματικότητα το παιχνίδι το καθάρισε νωρίς η εθνική Γερμανίας καθώς έβαλε 2 τέρματα στα πρώτα 19 λεπτά, στο ημίχρονο είχε προβάδισμα τριών γκολ και αριθμητικό προβάδισμα. Αντίθετα κατώτεροι του αναμενομένου ήταν οι Ούγγροι.

Με πρόσφατη παράδοση και ανάγκη για ρίσκο

Δεν θύμισαν σε τίποτα την μαχητική ομάδα των προκριματικών και του ΝΑΤΙΟΝS league, που διεκδίκησαν την πρώτη θέση σε όμιλο με Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία. Μάλιστα στο συγκεκριμένο όμιλο, πήρε 4 βαθμούς απο την Γερμανία, κερδίζοντας την 0-1 εκτός έδρας. Οι Ούγγροι δεν έχουν χάσει για τρία συνεχόμενα παιχνίδια απο τους Γερμανούς, καθώς είχαν πάρει ισοπαλία με 2-2 στο Μόναχο, στο τελευταίο παιχνίδι του περασμένου Ευρωπαϊκού. Οι Γερμανοί έχουν επιθετική ορμή και δύσκολα να μείνουν στο μηδέν στο Γερμανία – Ουγγαρία, για τους Ούγγρους όμως είναι η τελευταία ευκαιρία και μόνο μέσα απο επιθετικότητα μπορεί κάτι να διεκδικήσουν. Το Goal Goal στο 2,07.

Σκωτία – Ελβετία

Οι Σκωτσέζοι διασύρθηκαν από τους Γερμανούς σε ένα παιχνίδι που τους στράβωσε και θα ψάξουν έστω για έναν βαθμό, για να μπορέσουν να παίξουν την πρόκριση στον τελευταίο τους αγώνα.

Η ισοπαλία μπορεί να βολέψει και τους δύο

Οι Ελβετοί θεωρητικά και με ισοπαλία είναι καλά, αλλά έχουν την ποιότητα να αξιοποιήσουν στον χώρο, την ανάγκη για νίκη των Σκωτσέζων. Έχω στο μυαλό μου, πως στο τέλος η ισοπαλία μπορεί να μοιάζει σαν να βολεύει και τις δύο ομάδες. Οι Ελβετοί θα έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και οι Σκωτσέζοι θα έχουν μείνει ζωντανοί για την συνέχεια, να ψάξουν την νίκη με τους Ούγγρους που θα τους φέρει στους 4 βαθμούς, που λογικά θα δώσουν πρόκριση στους 16. Θα πάρω το ρίσκο της ισοπαλίας που στην bet365 προσφέρεται στο 3,75.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ