Σαν ξυλοκόποι…

Σαν ξυλοκόποι…

Με 2/2 επιλογές για +66 μονάδες στον απολογισμό της στήλης έκλεισε η 1η αγωνιστική του Euro 2024. Δίχως καθαρή ευκαιρία σκόραραν οι Τσέχοι για να πληρώσει το 1Χ & Goal/Goal των Πορτογάλων. Νωρίτερα, επιβεβαιώθηκε το Over 0.5 σουτ του τρομερά δραστήριου Καντιόγλου, παρότι η εκτέλεση του είχε 0.01 xGoals.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Σκωτία – Ελβετία

Οικτρή η εικόνα των Σκωτσέζων στην πρεμιέρα του Euro 2024, δίχως αρχή μέση και τέλος, έδειξαν ότι δεν έχουν θέση στη διοργάνωση… έπαιξαν σαν ξυλοκόποι. Τρακαρισμένοι από την περίσταση, δίχως την απαιτούμενη ένταση, φοβικοί στο passing game, δεν έκαναν απολύτως τίποτα στο δημιουργικό κομμάτι και είχαν κενά ακόμα και σε χαμηλά μέτρα.

Η Ελβετία από την άλλη επιβεβαίωσε την εμπειρία της, το know how του έθνους πλέον στα μεγάλα τουρνουά, κέρδισαν επάξια την σκληρή Ουγγαρία με μπόλικη δημιουργία σε πολλές εκφάνσεις του παιχνιδιού. Οι Τσάκα, Φρόιλερ είναι ικανοί να ελέγξουν κι απόψε το τέμπο του αγώνα και οι “φρέσκοι” μεσοεπιθετικοί που επιλέγει ο Γιακίν αναμένεται να βρουν αρκετές στιγμές απέναντι στα αργά στόπερ των Σκωτσέζων. Θα ποντάρουμε με μπούσουλα την πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων, επιλογή το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.40.

Γερμανία – Ουγγαρία

Ονειρική η πρεμιέρα για τους Γερμανούς, έπνιξαν την Σκωτία με το υψηλό πρέσινγκ κι αφού η συνταγή πέτυχε δεν αναμένεται να την αλλάξει ο Νάγκελσμαν. Με ακμαίο ηθικό θα επιχειρήσουν να τελειώσουν ξανά από νωρίς το ματς και οι Ούγγροι δεν έβγαλαν σταθερότητα στη δική τους πρεμιέρα.

Επιθετικά ωστόσο μπορούν να συμβάλλουν πολύ περισσότερο απ’ ότι οι Σκωτσέζοι, δεν θα έχουν φόβο αφού έχουν δώσει πολλά τέτοια μεγάλα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει και σχετική μεταξύ τους προϊστορία σε μεγάλα σκορ, θα πάμε στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

Κροατία – Αλβανία

Άδικο το σκορ της πρεμιέρας για τους Κροάτες, ναι μεν είχαν προβλήματα ανασταλτικά απέναντι στο κάθετο παιχνίδι των Ισπανών, αλλά το δημιουργικό κομμάτι πήγε πολύ καλά… μέχρι την εκτέλεση (2.38 xGoals). Ως μία μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα θα βγάλουν αντίδραση σήμερα στο βαλκανικό ντέρμπι και η άμυνα των Αλβανών δεν έδειξε να είναι στιβαρή στην πρεμιέρα.

Δέχθηκε αρκετές φάσεις από την Ιταλία, παρά το τάχιστο προβάδισμα που πήρε. Φιλόδοξοι οι Αλβανοί για να παίξουν συντηρητικά, προβλέπουμε πλούσιο ματς και ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Κροατία – Αλβανία  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.00)

19:00 | Γερμανία – Ουγγαρία  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.00)

22:00 | Σκωτία – Ελβετία  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 2.40)

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ