Επικίνδυνη πρεμιέρα & ανάποδο πόδι

Επικίνδυνη πρεμιέρα & ανάποδο πόδι

Ως «όπλο» για το ποντάρισμα στο Over 3 θεωρήσαμε τον Μπαπέ, αλλά ο Γάλλος σουπερστάρ ήταν υπαίτιος που έμεινε χαμηλά το ματς

Ως “όπλο” για ποντάρισμα στους Ουκρανούς θεωρήσαμε την παρουσία του Λούνιν στην εστία, τελικά ο κίπερ της Ρεάλ αποδείχθηκε μοιραίος με τα δύο μεγάλα του λάθη για να χαθεί παταγωδώς το διπλό. Ως “όπλο” για το ποντάρισμα στο Over 3 θεωρήσαμε τον Μπαπέ, αλλά ο Γάλλος σουπερστάρ ήταν υπαίτιος που έμεινε χαμηλά το ματς. Ενδιάμεσα επιβεβαιώθηκαν τα 10+ κόρνερ στο Βέλγιο – Σλοβακία, παραδόξως με περισσότερα στην σούμα από το αουτσάιντερ. Στις -42 μονάδες ο απολογισμός της Δευτέρας.

novibet logo

Novibet

4.5/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Πορτογαλία 1Χ & Goal/Goal @ 2.15

eeep disclaimer

21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Πορτογαλία – Τσεχία

Με πολύ υψηλές προσδοκίες ταξίδεψαν στο Euro 2024 οι Πορτογάλοι, έχοντας εντυπωσιάσει στην προκριματική διαδικασία με 10/10 νίκες, την καλύτερη επίθεση (36) και την καλύτερη άμυνα (2) όλων! Το ρόστερ τους είναι πληρέστατο απ’ άκρη σ’ άκρη και μεσοεπιθετικά διαθέτουν όλα τα στοιχεία για να πάνε βαθιά στη διοργάνωση.

Με το Μαρτίνεθ στον πάγκο έχουν γίνει πολύ επιθετικοί, αλλά στο τελευταίο δυνατό φιλικό με τους Κροάτες (1-2) προβλημάτισαν ανασταλτικά. Οι Τσέχοι διαθέτουν το ταλέντο να τους απειλήσουν, έδειξαν σε καλή κατάσταση στα πρόσφατα φιλικά. Προβλέπουμε εκατέρωθεν σκοράρισμα, θα πάμε στο 1Χ & Goal/Goal σε απόδοση 2.15.

Τουρκία – Γεωργία

Φαβορί οι ανανεωμένοι Τούρκοι του Μοντέλα απέναντι στην πρωτάρα Γεωργία, αλλά οι αποδόσεις στον άσο δεν έχουν στοιχηματική αξία. Αναμένεται να έχουν την επιθετική πρωτοβουλία οι Τούρκοι και η ομάδα του Σανιόλ θα περιμένει για να εκμεταλλευτεί την ενδεχόμενη τακτική αναρχία τους.

Στα αριστερά της τούρκικης άμυνας αναμένεται να ξεκινήσει ο Καντιόγλου, ο οποίος συνηθίζει να παίρνει πολλές πρωτοβουλίες από την πίσω ζώνη, αποτελεί πηγή δημιουργίας στην Φενέρ. Του αρέσει να συγκλίνει εσωτερικά και να σεντράρει ή να σουτάρει με το καλό του δεξί. Απέναντι σε μία κλειστή άμυνα πιθανώς να βρει τα μέτρα για να εκτελέσει. Αξιόλογο το Over 0.5 σουτ για τον Καντιόγλου σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Τουρκία – Γεωργία  ➡ Καντιόγλου Over 0.5 σουτ (απόδοση 2.00)

22:00 | Πορτογαλία – Τσεχία  ➡ 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 2.15)

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ