Το τρένο συνεχίζει

Τα προγνωστικά ποδοσφαιρο του Τσάρλυ για τα παιχνίδια της Κυριακής (14/01)!

Τεράστια πρόκριση, πέτυχε η Λάτσιο επι της Ρόμα, κερδίζοντας με 1-0 στον προημιτελικό κυπέλλου.

Λάτσιο – Λέτσε Προγνωστικά

Με ψυχολογία από την μεγάλη πρόκριση

Πρόκριση που έφτιαξε την ψυχολογία του κόσμου και δημιουργεί κίνητρο για να βελτιωθεί η ομάδα, ενόψει της δύσκολης αποστολής που υπάρχει στο πρωτάθλημα. Η Λάτσιο τελείωσε τον πρώτο γύρο στην 7 θέση, στο -3 απο την 4άδα. Πρέπει οπωσδήποτε να αξιοποιήσει το μομέντουμ, να κερδίσει την άνετη στο +7 απο την επικίνδυνη ζώνη Λέτσε, γιατί έρχονται τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, εκτός με Τορίνο, εντός με Νάπολι, εκτός με Αταλάντα.

Η Λέτσε χάνει τρεις παίκτες για το Κόπα Άφρικα, λείπουν ο σημαντικός εξτρέμ Μπαντά με 2 γκολ και 4 ασίστ σε 13 παιχνίδια, ο βασικός χαφ Ράφια 17 συμμετοχές και ο αναπληρωματικός στόπερ Τουμπά. Θα υπάρχει ενθουσιασμός στο Ολύμπικό, απο την νίκη με την Ρόμα, είναι ευκαιρία, να πετύχει 4ή σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Ο άσος στο 1,68.

Αλμερία – Χιρόνα Προγνωστικά

Η Χιρόνα θα κάνει την δουλειά της 

H Ρεάλ το βράδυ παίζει τελικό Σούπερ Καπ, η Χιρόνα το μεσημέρι, θα συνεχίσει την δουλειά της. Προέρχεται από τεράστια νίκη με 4-3 επι της Ατλέτικο. Η ομάδα του Σιμεόνε ήταν πολύ ανταγωνιστική, έλεγξε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι και έχασε, κόντρα στην ροή του αγώνα, 2,32-2,67xg. Εκτός από καλή ομάδα για να πετύχεις χρειάζεται και τύχη, η Χιρόνα έδειξε πως όταν χρειάζεται να κερδίσει στο όριο, οι θεοί του ποδοσφαίρου, είναι μαζί της. Έχει ένα πολύ βατό παιχνίδι.

Πηγαίνει στην έδρα της ουραγό και αδύναμης Αλμερία. Με 5 βαθμούς σε 19 παιχνίδια, ήταν στο -11 απο την ζώνη της σωτηρίας πριν ξεκινήσει η αγωνιστική. Μοιάζει σαν να έχει αποδεχτεί την μοίρα της. Μέσα στα προβλήματα της η Αλμερία, έχει χάσει για το Κόπα Άφρικα και τρεις ποδοσφαιριστές. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για τεράστια διαφορά επιπέδου, μοιάζει καλά πληρωμένο το διπλό στο 1,70.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από