Γράφουν φοβερά σερί οι «Γλάροι»

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά...

Με μικρό κέρδος τα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος, τα Ασιατικά μας επιστρέψανε το ποντάρισμα αφού μείνανε στα τρία τέρματα κι η Κεβιγί μας το διπλασίασε. Το μη χείρον βέλτιστον δηλαδή, αφού στην τελικά χαμένοι δε βγήκαμε.

Κρίστιανσουντ – Βαλερένγκα

1ος αγώνας από τους δύο μπαράζ που θα γίνουν για μια θέση στην 1η κατηγορία. Δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ εδώ. Φουλ επιθετική είναι η Κρίστιανσουντ, με 5/6 νίκες στα τελευταία πετυχαίνοντας 16 γκολ. Προφανώς και το όνομα στο ζευγάρι είναι η Ένγκα, θα κυνηγήσω το αουτσάιντερ Over 2,5 (2,00)

Σεντ Τρούιντεν – Γάνδη

Νοκ άουτ αγώνες για τους 16 του κυπέλλου, παράταση και πέναλτι θα μας δείξουν τον νικητή σε περίπτωση ισοπαλίας. Σε παρόμοια φάση βρίσκονται αμφότερες, τρέχουν αήττητο πέντε αγώνων με 2 νίκες 3 ισοπαλίες, 4/5 G/G για την τους γηπεδούχους και πέντε σερί αμφίσκορα για την Γάνδη. G/G +over 2,5 (2,00)

Μπράιτον – Μπρέντφορντ

Απίστευτα σερί γράφει η Μπράιτον, σε 14 αγώνες για την φετινή Premier League μετρά το απόλυτο με G/G, ενώ αν συνυπολογίσω και τα περσινά της επιτεύγματα, 18 σερί αμφίσκορα γράφει σκοράροντας και στα 30 τελευταία του πρωταθλήματος. Από 4/6 over 2,5 έρχεται η Μπρέντφορντ, πετυχαίνοντας 11 γκολ. G/G +over 2,5 (1,91)

Μποτοσάνι – Κλουζ

Δεξιά το κίνητρο μόνο, αποκλεισμένη από τη συνέχεια του κυπέλλου η Μποτοσάνι, με νίκη η Κλουζ εξασφαλίζει την πρόκριση. Χαμηλά τιμάται η νίκη της, επιλογή το 2 Ασιατικό (-1) (1,93)

Χέρτα – Αμβούργο

Άλλος ένας νοκ άουτ αγώνας στη φάση των 16 για το Γερμανικό ‘’Pokal’’, στα δύο προηγούμενα της για το θεσμό η Χέρτα πέρασε από την Ιένα με 0-5 και φιλοδώρησε με ένα τρίμπαλο την Μάιντς εντός έδρας. Το Αμβούργο αντίστοιχα έγραψε 2/2 ισοπαλίες με συνοδεία G/G. Γενικά κάνει νερά η άμυνά του εκτός έδρας, 14 γκολ δέχθηκε στο πρωτάθλημα στα έξι πιο πρόσφατα, 19 για την επίθεση της Χέρτα στο Βερολίνο. Χέρτα Over 1,5 (1,90)

Πηγή: Βethome.gr 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από