Τίγκρε – Μπόκα Τζούνιορς: Ποια θα σηκώσει αυτήν την κούπα;

Τίγκρε – Μπόκα Τζούνιορς: Ποια θα σηκώσει αυτήν την κούπα;

Τελικός του Copa de Superliga στην Αργεντινή, ανάμεσα σε Τίγκρε και Μπόκα Τζούνιορς!

Ένα μεγάλο ματς που κρίνει έναν τίτλο, συμπεριλαμβάνεται στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα. Ο λόγος φυσικά για το Τίγκρε – Μπόκα Τζούνιορς. Το παιχνίδι θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, στην Κόρδοβα. Η ώρα διεξαγωγής του τελικού είναι στις 00:45. Όπως φαίνεται και από το set των αποδόσεων, η Μπόκα είναι το φαβορί για την κούπα.

Η Τίγκρε έπεσε κατηγορία και το κλίμα ήταν βαρύ στις τάξεις της ομάδας. Παρόλα αυτά, πείσμωσε, και κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Λιγκ Καπ με σπουδαίες εμφανίσεις. Απέκλεισε κατά σειρά τις Κολόν και Ουνιόν Σάντα Φε, τη Ράσινγκ και την Ατλέτικο Τουκουμάν. Μάλιστα, την τελευταία την κέρδισε στο πρώτο ματς με 5-0. Έχει την ευκαιρία να σηκώσει το τρόπαιο και να πάρει το εισιτήριο για διεθνή διοργάνωση.

Με αυτά και με αυτά λοιπόν, η Μπόκα Τζούνιορς έφτασε σε έναν ακόμη τελικό, αυτόν του Λιγκ Καπ της Αργεντινής. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, θέλουν την κούπα και είναι φαβορί για τη νίκη. Είναι ανώτερο σύνολο από την Τίγκρε και το αποτέλεσμα εξαρτάται κατά κύριο λόγο από αυτούς. Δεν έχουν δεχτεί γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους στη διοργάνωση. Απέκλεισαν στα ημιτελικά την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της συνδυάστηκαν με Under 2.5.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Τίγκρε – Μπόκα Τζούνιορς. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ