Α’ Βραζιλίας: Θα πλησιάσει στην κορυφή η Φλαμένγκο;

Α’ Βραζιλίας: Θα πλησιάσει στην κορυφή η Φλαμένγκο;

Για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας, η Φλαμένγκο υποδέχεται τη Φορταλέζα.

Εκτός από τον τελικό του Champions League, η ενότητα προγνωστικά στοίχημα περιλαμβάνει κι άλλα παιχνίδια. Ενδιαφέρον υπάρχει και στη Βραζιλία. Εκεί, για την έβδομη αγωνιστική, η Φλαμένγκο φιλοξενεί τη Φορταλέζα στις 22:00. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο, ειδικά για τους γηπεδούχους. Μας απασχολεί τόσο αγωνιστικά, όσο και στοιχηματικά.

Η Φλαμένγκο έχει ξεκινήσει σχετικά καλά τη σεζόν. Βρίσκεται στο -6 από την πρώτη Παλμέιρας, και έχει την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή. Έστω, και με αγώνα περισσότερο. Προέρχεται από τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Πιο πρόσφατη, αυτή της περασμένης αγωνιστικής επί της Ατλέτικο Παραναένσε, με 3-2. Επίσης, 3/4 τελευταία ματς της Φλαμένγκο έληξαν Over 2.5.

Η Φορταλέζα από την άλλη, θέλει να πάρει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα απόψε. Και για να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα, και για να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στο Copa Libertadores. Πάντως, παραμένει αήττητη εδώ και πέντε ματς για όλες τις διοργανώσεις. Τέσσερα εξ αυτών, ήρθαν Under 2.5. Την προηγούμενη αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βάσκο ντα Γκάμα.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Φλαμένγκο – Φορταλέζα. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

 

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ