Κάτι… ψήνεται στο 2.65 στην Ligue 1

Κάτι… ψήνεται στο 2.65 στην Ligue 1

Οι προτάσεις του Γ. Σιάφα από το κουπόνι της Κυριακής.

Ωραίο ταμειάκι χθες με το Γκινγκάμπ – Καέν, αλλά -ρε φίλε- τι προδοσία ήταν αυτή στο Ρεμς – Νις! 0-3 από το 46’, 0-3 τελικό και ενώ ψάχναμε ακόμα ένα γκολ. Ας είναι.

Γεμάτο το πρόγραμμα και σήμερα, τόσο στην Γαλλία όσο και στα άλλα πρωταθλήματα, με τις λίγκες να οδεύουν όλες προς το τέλος. Θα μείνω σε ένα παιχνίδι, το οποίο παρουσίασε αισθητή πτώση τις τελευταίες ώρες στο σημείο που θέλω να κρατήσω.

Πάω στην Ligue 1 και την έδρα της Ναντ, εκεί όπου ταξιδεύει η Ντιζόν. Με το 0-0 που πληρωθήκαμε χθες, η Ντιζόν είδε τις ελπίδες της για παραμονή να αναπτερώνονται αφού σήμερα έχει την ευκαιρία να βγει από την τελευταία δυάδα και να είναι αυτή που θα πάρει για την ώρα την θέση που δίνει την δεύτερη ευκαιρία για τα μπαράζ.

Απέναντί της μια ομάδα που έχει κάνει τέσσερις σερί νίκες με (κατά σειρά) Λυών, Παρί Σεν Ζερμέν, Αμιάν και Μαρσέιγ, νίκες οι οποίες την ανέβασαν από τους 31 στους 43 βαθμούς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και της εξασφάλισαν την παραμονή, αλλά και νίκες που δεν έχουν γίνει ποτέ πέντε διαδοχικές από τις αρχές του μιλένιουμ όταν και είχε πάρει τον τελευταίο της τίτλο.

Τραγική εκτός έδρας η Ντιζόν, αλλά έκανε πρόσφατα και το… κουλό διπλό στην έδρα της Λυών, οπότε δεν την έχω πλήρως ξεγραμμένη σε μια αδιάφορη ομάδα. Συν τοις άλλοις, οι δύο προπονητές έχουν ο ένας το… τηλέφωνο του άλλου. Δύσκολο το διπλό, δεν βλέπω τη Ναντ να κερδίζει με τίποτα, οπότε πάω στο 2DnB.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ