Σε απόδοση 6.00; Εν λευκώ (Ρωσία)!

Στροφή στα... μπαμ με μεγάλες αποδόσεις κυνηγά στο σημερινό (24/3) στοιχηματικό κουπόνι ο Κώστα Φίλιος.

Καλημέρα στην παρέα! Την Παρασκευή έγινε η ανατροπή της… χρονιάς στη Β’ Ολλανδίας, με την Τέλσταρ να χάνει με 3-0 στο ημίχρονο και να κερδίζει 4-3 την Ντεν Μπος! Μάλιστα το 3-3 είχε γίνει στο 58′, ενώ το 4ο γκολ της σημειώθηκε στο 70′. Το Αλμέρε – Ος διεκόπη στο 27′ (στο 0-0) και θα συνεχιστεί από το ίδιο λεπτό αύριο. Πάμε στα φρέσκα…

Ξεκινάω από τη Β’ Ολλανδίας, αφού το ματς θα γίνει το μεσημέρι (13:15 ώρα Ελλάδας). Η Σπάρτα θεωρεί πως αδικείται από τη διεξαγωγή αγωνιστικής την περίοδο των Εθνικών ομάδων και όχι άδικα, αφού σημαντικοί παίκτες της λείπουν σε διεθνή καθήκοντα. Για την ακρίβεια 5 βασικότατοι παίκτες, μέσα στους οποίους οι 2 από τους 3 πρώτους της σκόρερ, Φέλντβαϊκ (17 γκολ) και Ντερβίσογλου (10 γκολ). Η Ναϊμέγκεν βρίσκεται σε ανοδική τροχιά έχει μπει στη ζώνη των πλέι οφ ανόδου και θέλει να διατηρηθεί σε αυτή. Το κακό είναι πως αγνοεί τη νίκη εδώ και 9 εκτός έδρας αγώνες, έχοντας όμως 4 διαδοχικές ισοπαλίες. Για κάποιο περίεργο λόγο η απόδοση του άσου έχει… βουτήξει τις τελευταίες ώρες, ακόμα καλύτερα για μας.

Σκέφτηκα πολύ για το αν θα μπει στη στήλη η συγκεκριμένη επιλογή, επειδή η εικόνα μου για τις ομάδες είναι περιορισμένη. Θεωρώ πως η Βόρεια Ιρλανδία δεν έγινε ξαφνικά μεγαθήριο ώστε να προσφέρεται στο 1.70 απέναντι στη Λευκορωσία. Εντάξει κέρδισε την Εσθονία στην πρεμιέρα με 2-0, φυσιολογικό. Είναι ομάδα που βασίζεται στην άμυνα αλλά σκοράρει με το σταγονόμετρο. Αντίστοιχο στυλ υιοθετεί και η Λευκορωσία που εντυπωσίασε στο πρόσφατο Nations League. Έχασε με 4-0 από την Ολλανδία τις προάλλες, ματς στο οποίο έβγαλε κάποιες φάσεις, αλλά έπεσε πάνω στους φορμαρισμένους Ντεπάι, Φαν Ντάικ. Θα ρισκάρουμε.

Πηγή: bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από