Τρεις επιλογές υπερδιπλασιασμού σε Τσάμπιονσιπ και Ligue 1

Τρεις επιλογές υπερδιπλασιασμού σε Τσάμπιονσιπ και Ligue 1

Οι προτάσεις του Γ. Σιάφα.

Έχασε ευκαιρίες με τη Νιορ η Παρί αλλά δεν ξεκόλλησε από το 0-0 το ματς και έτσι δεν πληρωθήκαμε την δυάδα με το over στο Μπρεστ – Βαλενσιέν, στο οποίο… λογικά ακόμα σκοράρουν (2-5 το τελικό). Κακού σερί συνέχεια, αλλά σήμερα κάπου σταματάει.

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της Ντέρμπι εντός έδρας κόντρα στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ, σε ένα μαρτσάρισμα που ευνοεί πάρα πολύ τα “κριάρια” τόσο σε αυτό το γήπεδο όσο και γενικότερα. Από τον Απρίλιο του 2006 έχει να ηττηθεί μπροστά στο κοινό της από τις “κουκουβάγιες” η Ντέρμπι, που έχει ηττηθεί μόλις τέσσερις φορές στα 31 τελευταία μεταξύ τους για το πρωτάθλημα. Βέβαια, από την άλλη ο Στιβ Μπρους της έχει πάρει τον αέρα της Ντέρμπι και παράλληλα παραμένει αήττητος στη νέα του ομάδα. Πήρε τη νίκη με την Γουίγκαν το σύνολο του Φρανκ Λάμπαρντ στο προηγούμενο παιχνίδι του και θα το στηρίξω και σήμερα για να κατακτήσει το τρίποντο και να συνεχίσει να πιέζει για πλέι οφ.

Ιδιαίτερο παιχνίδι έχουμε και στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ, εκεί όπου φιλοξενείται η Χαλ. Δίπλα-δίπλα στην βαθμολογία οι δύο ομάδες που ελπίζουν για τα πλέι οφ, αλλά θα πρέπει να κάνουν περισσότερα για να καταλάβουν μια θέση σε αυτά. Από τον Μάρτιο του 2011 και μετά η Φόρεστ χάνει συνεχώς εντός έδρας από τις “τίγρεις” και ελπίζει πως θα είναι ακόμη μία από εκείνες τις φορές που ο Μάρτιν Ο’Νιλ βγήκε νικητής στο συγκεκριμένο ματσάρισμα (4/4 τελευταία). Από την άλλη και ο Νάιτζελ Άντκινς δεν τα πάει καθόλου άσχημα σε αυτό το γήπεδο, έχοντας κερδίσει τρεις από τους τέσσερις διαφορετικούς προπονητές που συνάντησε εκεί τα τελευταία χρόνια σε αγώνα πρωταθλήματος. Με κάλυψη στο διπλό.

Τέλος θα κάνω και μια βόλτα από την Γαλλία, εκεί όπου η Αμιάν φιλοξενεί την Νιμ. Ιδιαίτερο ματς, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σχεδόν δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας και να θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που το άφησαν, ενώ οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους καίγονται για βαθμούς ώστε να αρχίσουν να νιώθουν ασφάλεια στην ουρά της βαθμολογίας. Δύσκολο το έργο τους μιας και κοντράρουν μια γρήγορη και στην καλή της ημέρα πολύ παραγωγική ομάδα, η οποία έχει και τον τρόπο της απέναντι στην τελευταία πεντάδα του πίνακα, με την οποία μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Εικάζω πως το ματς ξεκινάει από το GG αφού είτε η μία λόγω έδρας είτε η άλλη λόγω ικανότητας έχουν τα φόντα να ανοίξει το σκορ και να… παρασύρει την αναμέτρηση.

Κυρίες και κύριοι, καλή τύχη.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ