Στην πίεση σε Σκωτία και Αγγλία

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το σημερινό κουπόνι.

Kαλημέρα σας. Tα 2-3 γκολ του 2.00 ήρθαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Φλαμένγκο-Γκρέμιο 2-0, με την αγαπημένη επιλογή της στήλης να επαληθεύεται και στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Επιστροφή στη Βρετανία ξεκινώντας από τη Σκωτία και την αναμέτρηση Ρέιντζερς-Λίβινγκστον. Οι «Τζερς» θέλουν να κρατηθούν στο -2 από τη Σέλτικ και να πάρουν ρεβάνς για την ήττα τους με 1-0 από τη Λίβι. Aναμένεται πίεση απέναντι σε μια σκληρή ομάδα που ξέρει να ταμπουρώνεται. Η πίεση φέρνει πολλά κόρνερ στο «Άιμπροξ» για τους γηπεδούχους, τα 8 είναι εφικτά για τους «Τζερς» με το Over 7.5 κόρνερ στο 1.83.

Στην Αγγλία η Μπρέντφορντ υποδέχεται τη Μίντλεσμπρο, την ομάδα με την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Η «Μπόρο» ξέρει να κλειδώνει ματς και να παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας, η Μπρέντφορντ είναι στην πίεση θέλει απεγνωσμένα τη νίκη, βρίσκεται στο λάθος μισό της βαθμολογίας, κάνει φάσεις και αφήνει χώρους, το ματς δείχνει να έχει γκολ, αλλά να ανοίγει δύσκολα κι αυτό σημαίνει μόνο μία επιλογή για τη στήλη. Τα 2-3 γκολ στο 2.00.

Πηγή: Bet-hoven.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από