Winmasters.gr: Πρωταθλήτρια και στο πλήθος των Live αγορών!

Winmasters.gr: Πρωταθλήτρια και στο πλήθος των Live αγορών!

Η δημοσιογραφική μας ομάδα συνεχίζοντας το ρεπορτάζ για τις στοιχηματικές εταιρίες διαπίστωσε πως στην winmasters.gr κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός!

Κακά τα ψέματα! Δεν έχουν όλα τα παιχνίδια την ίδια εμπορικότητα! Για παράδειγμα, ένα ματς premiership, λόγω δυναμικότητας αντιπάλων, λόγω ώρας διεξαγωγής, λόγω βαθμολογικού ενδιαφέροντος δεν θα εξιτάρει τη φαντασία των ποδοσφαιρόφιλων όπως ένα ντέρμπι από το «πάνω ράφι» της γαλλικής Ligue 1, όσες ανατροπές κι αν υπόσχονται εκ προοιμίου οι αναμετρήσεις από το Νησί! Το ίδιο θα συμβεί και με ένα παιχνίδι της διαστημικής Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» για την La Liga. Ε, πώς να το κάνουμε! Έχουν τον τρόπο τους οι «Μπλαουγκράνα» να βάζουν γκολ… από τα αποδυτήρια!

Η δημοσιογραφική μας ομάδα συνεχίζοντας το ρεπορτάζ για τις στοιχηματικές εταιρίες διαπίστωσε πως στην winmasters.gr κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός! Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες της να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές ποδοσφαιρικής πανδαισίας με πλήθος επιπρόσθετων στοιχηματικών επιλογών στο live ποντάρισμα ανάλογα με την εξέλιξη κάθε παιχνιδιού, κερδίζοντας κατά κράτος τον ανταγωνισμό. Για του λόγου το αληθές, βρισκόμαστε την Κυριακή σε απευθείας σύνδεση με το Στάδιο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» για το Γουότφορντ-Τότεναμ. Με το σκορ στο 0-0 στο α’ ημίχρονο, η winmasters προσφέρει συνεχώς καινούριες αγορές και για τις δύο ομάδες (εικόνα 1 και 2)

 

για σκορ στα επόμενα 30’’ , στο επόμενο λεπτό, αλλά και στα επόμενα 5 λεπτά, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στα εγγεγραμμένα μέλη της προβλέψουν ποιο γεγονός (γκολ, κάρτα, κόρνερ κτλ.) θα συμβεί πρώτο τα επόμενα λεπτά, την ίδια ώρα που ο ανταγωνισμός αρκείται στο να δίνει προβλέψεις για περισσότερα γεγονότα στο επόμενα πεντάλεπτα (εικόνα 3).

Φωτογραφία 3

Το συνέβη και στο Μπαρτσελόνα-Ουέσκα λίγο αργότερα. Όταν η winmasters με το σκορ στο 2-1 και στο 3-1 κρατάει συνεχώς τους παίκτες της μέσα στο παιχνίδι με πλήθος νέων αγορών (εικόνα 4,5)

 

για το τέλος του πρώτου μέρους και την αρχή του δεύτερου, κάποιοι άλλοι περιορίζονται στο να δίνουν αγορές για τον επόμενο σκόρερ και να επικαιροποιούν τα στοιχήματα του prematch (εικόνα 6,7)! Ε, με τελικό σκορ 8-2 όλο και κάποιος θα βάζε γκολ, «μπάρτσα» είσαι…

 

 

Και στο βραδινό γαλλικό ντέρμπι Μονακό-Μαρσέιγ τον πρώτο λόγο στο live είχε πάλι η winmasters. Με το 0-0 στο 40΄, η winmasters  δίνει πάλι μια ευρεία γκάμα αγορών (εικόνα 8)

 

για την άμεση εξέλιξη του παιχνιδιού, με τον Κώστα Μήτρογλου να τη δικαιώνει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ανοίγοντας το σκορ, την ώρα που η υπόλοιπη… πιάτσα έπαιζε τα ίδια και τα ίδια (εικόνα 9,10)!

 

 

Το συμπέρασμα για τους ψαγμένους παίκτες είναι, λοιπόν, προφανές:

Το πλήθος των live επιλογών αναδεικνύει την  winmasters.gr σε πρωταθλήτρια των στοιχηματικών εταιρειών!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ