![Ολυμπιακός: Το πιο δύσκολο ματς από όλα…](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6467838-1-300x200.jpg)
Τα… φώτα στην Αγιά Σοφιά. Εκεί που η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο, για την 23η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (20:00).
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, διαλύοντας τον Πανσερραϊκό με χαρακτηριστική άνεση.
Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο Άντονι Μαρσιάλ, που σημείωσε δύο γκολ, και ο Νίκλας Ελίασον, ο οποίος μοίρασε δύο ασίστ, συμβάλλοντας καθοριστικά στη μεγάλη νίκη. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στον επόμενο αντίπαλο, τον Ατρόμητο. Με νίκη, η ΑΕΚ θα ανέβει -έστω και προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας, συνεχίζοντας τη θετική της πορεία.
«Πιστεύω ότι η ομάδα πάντα έδειξε ότι στο επιθετικό της κομμάτι ήταν καλά. Όταν τελειώνουμε σωστά τις φάσεις που δημιουργούμε, έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Πετύχαμε ωραία γκολ, μέσω του παιχνιδιού μας, με βάση τα ατομικά χαρακτηριστικά των παικτών μας. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε και τα γκολ δίνουν χαρά Οι νίκες περισσότερη χαρά. Σήμερα απέδειξε ότι είναι εδώ ο Ελίασον! Ετσι και με αυτό τον τρόπο προσπαθώ να έχω τους ποδοσφαιριστές.
Υπήρξα παίκτης και δεν είναι εύκολο όταν έρχονται κάποιες προτάσεις. Σε ολους τους ανθρώπους μπορεί να χαθεί η… σταθερότητα. Είναι φυσιολογικό. Αλλά πλέον γνωρίζοντας ότι ο Νίκλας και όλοι, μένουν μέχρι το τέλος, μας δίνει μία γαλήνη. Επιτρέπει αυτό σε κάθε παίκτη να επικεντρωθεί στην ομάδα μας, να σκέφτεται ότι θέλουμε να κερδίσουμε και να βελτιώνονται», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα μετά και τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού.
Ο Ατρόμητος προέρχεται από εντός έδρας ήττα, η οποία διέκοψε το θετικό του σερί. Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Βόλο και Παναιτωλικό, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία γνώρισε την ήττα από την Καλλιθέα, σε μια αναμέτρηση όπου αντιμετώπισε σημαντικές δυσκολίες. «Δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένη φάση, από το κόρνερ, δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά θα μπορούσαμε να το γυρίσουμε στο β’ ημίχρονο γιατί βελτιωθήκαμε. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, χάσαμε και ένα πέναλτι, δυσκολευόμαστε στο γήπεδο μας και δεν ξέρω γιατί. Θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε μας μένουν τέσσερα παιχνίδια, και θα πρέπει να συνεχίσουμε, να βελτιωθούμε για να κάνουμε κάτι διαφορετικό», τόνισε ο Γκαρσία. Εχασε έδαφος η ομάδα του Περιστερίου, μένοντας στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 πόντους. Μία αρκετά δύσκολη αποστολή έχει μπροστά του ο Ατρόμητος, που θέλει να κάνει την ζημιά στην ΑΕΚ.
ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming
* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |