Πέφτουν… κορμιά στην Τουρκία

Πέφτουν… κορμιά στην Τουρκία

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Ωραίες και ενδιαφέρουσες επιλογές στο σημερινό κουπόνι (28/10) με τα βλέμματα όλων να στρέφονται στο ντέρμπι της Τουρκίας ανάμεσα στην Γαλατασαραϊ και την Μπεσίκτας.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (19:00): Ξαφνικό πρόβλημα με τον Οκάν Μπουρούκ στη Γαλατασαράι! Την πόρτα του χειρουργείου λόγω σκωληκοειδίτιδας πέρασε ο έμπειρος τεχνικός και είναι αμφίβολη η παρουσία του στο σημερινό εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο την Μπεσίκτας. «Ο προπονητής της ομάδας μας ποδοσφαίρου A Okan Buruk είχε μια επιτυχημένη επέμβαση σήμερα το μεσημέρι λόγω ξαφνικής σκωληκοειδίτιδας. Ευχόμαστε στον προπονητή μας Okan Buruk να γίνει καλά σύντομα και ελπίζουμε να αναρρώσει το συντομότερο δυνατό», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Γαλατασαράι. Μένει να φανεί αν θα καταφέρει να βρεθεί στην άκρη του πάγκου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, από… ροντέο στο Europa League προέρχεται η Τσι Μπομ. Επαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε η Γαλατασαράι, επικρατώντας με 4-3 της σουηδικής Έλφσμποργκ. Κάτι παραπάνω από πολύτιμο αυτό το τρίποντο για τους πρωταθλητές Τουρκίας, που έφτασαν τους επτά βαθμούς στην εφετινή διοργάνωση.

Δες εδώ όλο το κουπόνι ποδοσφαίρου

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (19:00): Πάμε και στην Μπεσίκτας, που έβγαλε αντίδραση στην Ευρώπη! Μετά από δύο… σφαλιάρες από Άγιαξ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, θέλησε να δώσει απαντήσεις η ομάδα του Τζιοβάνι Φαν Μπρόχοστ. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στη Γαλλία και πέτυχε τον σκοπό της. Ενα γκολ του Φερνάντες στο 71ο λεπτό, στάθηκε αρκετό για να χαρίσει το πολύτιμο τρίποντο στην Μπεσίκτας, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λιόν. Σειρά παίρνει η μάχη με την Γαλατά για τους Μαυραετούς, που θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Νίκη και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος για την Μπεσίκτας, που έκαμψε την αντίσταση της Κόνιασπορ. Σε ανοδική τροχιά οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super Lig με 20 πόντους.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ)

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:00): Το τρένο μπήκε ξανά στις ράγες του. Επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών για τη Μαγιόρκα, που την περασμένη εβδομάδα, έκαμψε την αντίσταση της Ράγιο Βαγιεκάνο. Με τον Μουρίκι να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, δίκαια έφτασε στο πολυπόθητο τρίποντο η ομάδα του Γιακόμπα Αρασάτε. «Πολύ χαρούμενος για τη νίκη, αλλά πάνω από όλα γιατί πιστεύω ότι κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι. Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε και πιο ψηλά στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια ταπεινοφροσύνη αλλά και με την ίδια φιλοδοξία. Τη Δευτέρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είναι ωραίο που αγωνιζόμαστε και πάλι εντός έδρας», τόνισε ο κόουτς της Μαγιόρκα μετά τη νίκη επί της Ράγιο Βαγιεκάνο. Τέταρτο τρίποντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος για τους Νησιώτες, που συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις. Στους 17 πόντους μετά από 10 αγωνιστικές η Μαγιόρκα, έχει μπροστά της μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Δες εδώ όλες τις στοιχηματικές εταιρίες

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:00): Από μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη στη League Phase του Europa League προέρχεται η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Με γκολ του Νίκο Γουίλιαμς, έκαμψε την αντίσταση της Σλάβια Πράγας και έφτασε τους επτά πόντους στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το ματς με τη Σλάβια Πράγας. Έχουμε παίξει τρία διαφορετικά παιχνίδια και δουλέψαμε σκληρά για να πάρουμε αυτούς τους βαθμούς στην Ευρώπη. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Είμαστε ευχαριστημένοι με το πώς πάει η κατάταξη. Κερδίσαμε υποφέροντας πολύ. Έπαιξαν πολύ καλά και έκαναν ένα υπέροχο παιχνίδι. Ήταν δύσκολο για εμάς γιατί πίεζαν ατομικά. Έχει συνηθίσει να παίζει στο Champions League η Σλάβια και έχει απίστευτους παίκτες. Είναι πολύ καιρό με τον ίδιο προπονητή, κάνουν μεγάλη προσπάθεια στα παιχνίδια και πιέζουν πολύ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το σημαντικό είναι ότι ήρθε η νίκη και από τώρα σκεφτόμαστε τη μάχη με τη Μαγιόρκα», τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά και το εντός έδρας τρίποντο κόντρα στη Σλάβια Πράγας. Σειρά παίρνει η αναμέτρηση στο San Moix, με τους Βάσκους να θέλουν να «τρέξουν» νικηφόρο σερί και στο ισπανικό πρωτάθλημα. Από… πάρτι στο ματς με την Εσπανιόλ προέρχεται η Αθλέτικ Μπιλμπάο, που βρίσκεται στους 17 πόντους μετά από δέκα αγωνιστικές.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ