Τα βλέμματα στο ΣΕΦ

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Ντέρμπι «αιωνίων» απόψε στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας. «Τιτανομαχία» έχουμε και στο… Νησί με την Άρσεναλ να διασταυρωνει τα ξιφη της με την Λίβερπουλ. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:15): Έχασε από την Μπάγερν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και με την Εφές ο Ολυμπιακός. Έπεσε σε ρεκόρ 2-3 στην Ευρωλίγκα και παρόλο που είναι νωρίς, υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα του. Απέναντι στον Παναθηναϊκό στο κατάμεστο από 12.500 φίλους του ΣΕΦ, θέλει νίκη για πολλούς λόγους. Εκτός από το ότι θα κάνει το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο (σ.σ. φέτος δεν υπάρχει τρίτος γύρος) και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, θα εξασφαλίσει και ηρεμία ενόψει της συνέχειας. Ακολουθούν δυο δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, οπότε ενδεχόμενη ήττα και γκρίνια, μόνο καλό δεν θα κάνει. Πλην του τραυματία Έβανς και του ΜακΚίσικ ο οποίος είναι εκτός επτάδας ξένων, οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι καθώς κανονικά προπονείται πλέον και ο Γουίλιαμς-Γκος. Δεν έχει ρυθμό καθώς λείπει δύο εβδομάδες, όμως η απόφαση για το αν θα μείνει εκτός από το παιχνίδι ο Αμερικανός γκαρντ ή κάποιος άλλος (σ.σ. πρώτο φαβορί ο Ράιτ), θα παρθεί σήμερα.

Δείτε εδώ όλο το κουπόνι μπάσκετ 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:15): Παρά τα προβλήματα με τρεις σημαντικές απουσίες, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του μεγάλη φετινή νίκη στην Ευρωλίγκα. Νίκησε δίκαια την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, πήγε το ρεκόρ του στο 3-2 και πάει στο ντέρμπι με πολύ καλή ψυχολογία. Ο Σλούκας έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και έτσι δεν φάνηκαν οι απουσίες των Παπαπέτρου, Μήτογλου και Γκριγκόνις. Ο πρώτος δεν θα παίξει όπως όλα δείχνουν ούτε σήμερα, ο δεύτερος επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ ο Λιθουανός έμεινε εκτός επτάδας ξένων. Αιτία, οι πόνοι στη μέση, αλλά και η αναγκαιότητα της εισόδου του Οσμάν στην εξάδα για να αντιμετωπίσει τα πολλά φόργουορντ του Ολυμπιακού. Από την δωδεκάδα, θα πρέπει να κοπεί σήμερα ένας ακόμα ξένος και πραγματικά είναι δύσκολος γρίφος για τον Εργκίν Αταμάν. Παρόλο που ακόμα δεν έχουν βρει ρυθμό οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας, έχουν μπόλικο ταλέντο και συνοχή απο πέρυσι.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) 

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (18:30): Η Άρσεναλ έκανε το καθήκον της στο Champions League, κερδίζοντας, έστω και χωρίς να φορτσάρει, 1-0 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με το αυτογκόλ του Ρίζνικ από το σουτ του Μαρτινέλι. Έτσι, έφτασε τους 7 βαθμούς, έχοντας κερδίσει νωρίτερα την Παρί Σεν Ζερμέν (2-0) και ενώ στην πρεμιέρα είχε μείνει στο 0-0 με την Αταλάντα. Ακόμη και έτσι, θα μπορούσε να είχε πάρει το ματς πιο άνετα και όχι να αγχωθεί στο φινάλε, με τον Ράγια να κάνει μεγάλη επέμβαση στο 92’ σε μακρινό σουτ του Πεδρίνιο! Μάλιστα, είχε και χαμένο πέναλτι με τον Τροσάρ στο 77’, ενώ υπέστη άλλο ένα πλήγμα, με τον τραυματισμό του Καλαφιόρι. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε σχεδόν ένα 20λεπτο από το φινάλε και θα λείψει από το Άρσεναλ – Λίβερπουλ. Για τους «κανονιέρηδες» είχε προηγηθεί η ήττα από την Μπόρνμουθ με 2-0 την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που την έφερε στο -4 από την αποψινή της αντίπαλο. «Πλήρωσε» την αποβολή του Σαλιμπά στο 30’ και το έργο της έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τη φετινή σεζόν σε σύνολο 12 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις.

Δες τα προγνωστικά ποδοσφαίρου

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (18:30): Η Λίβερπουλ περνάει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, έχοντας 8 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και συνολικά 11-0-1! Ξέρετε ποια είναι η μοναδική ήττα που έχει; Το 1-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο «Άνφιλντ», παρακαλώ, στις 14 Σεπτεμβρίου. Και θέλει να πάρει το αποψινό ντέρμπι και να επιστρέψει στην κορυφή, εκεί που ανέβηκε το Σάββατο (προσωρινά ή όχι, θα φανεί) η Μάντσεστερ Σίτι (1-0 τη Σαουθάμπτον). Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, πέρασε από τη Γερμανία με το 1-0 επί της Λειψίας, με το τέρμα του Νούνιες στο 27’. Δέχτηκε πίεση και φάσεις, ανά διαστήματα, αλλά στο σύνολο ήταν η καλύτερη ομάδα και είχε αρκετές στιγμές να «καθαρίσει» και να κερδίσει με λιγότερο άγχος. Με αυτήν την επιτυχία έκανε το 3/3 στο Champions League (μόνο εκείνη και η Άστον Βίλα), έχοντας κερδίσει 2-0 την Μπολόνια την περασμένη εβδομάδα και 3-1 τη Μίλαν, στην Ιταλία, στην πρεμιέρα. Επίσης, την προηγούμενη αγωνιστική στην Premier League, πήρε το ντέρμπι με την Τσέλσι, στο σπίτι της, με 2-1.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ) 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από