ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

Τα… φώτα στις Σέρρες. Εκεί που η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό, για την 9 η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (20:00).

Στο 1-1 έκατσε η μπίλια του εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το πάλεψε η ΑΕΚ, σπατάλησε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο. Ενα τρίποντο που αγνοεί στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. «Εστιάζω σε κάποιες καλές στιγμές παιχνιδιού που είχαμε.

Παρόλο που ο αντίπαλος προηγήθηκε, ισοφαρίσαμε με ένα πολύ ομορφο γκολ, μια πολύ όμορφη ενέργεια. Θεωρώ πως είναι δύο ισοδύναμες ομάδες, οπότε να παίζαμε λίγο παραπάνω για να δώσουμε καλύτερο θέαμα. Θεωρώ πως ήταν ένα ματς με κλειστές άμυνες, δεν υπήρχαν ξεκάθαρες φάσεις. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις που είχαμε. Ένα ματς που έπαιξαν πολλοί μαζί και έδωσε ενθουσιασμό», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα μετά το Χ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σειρά παίρνει το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό, με την ΑΕΚ να καλείται να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Χαρακτήρα must win φέρει το αποψινό παιχνίδι για τους κιτρινόμαυρους, που αγνοούν τη χαρά της νίκης στα δύο τελευταία ματς. Περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια δεν έχει η Ενωση, που βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης με 15 πόντους σε 8 αγωνιστικές.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών. Μεγάλη νίκη για την ομάδα των Σερρών, που άλωσε το Πανθεσσαλικό. Στο 0-1 έκατσε η μπίλια, με τον Μπετανκόρ να δίνει τη λύση στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Βόλο. Στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκαν οι γηπεδούχοι και θα επιδιώξουν να κάνουν τη… ζημιά στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από