«Βρέχει» γκολ στο Clasico

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Γεμάτο το σημερινό κουπόνι (26/10) με αρκετές επιλογές για όλα τα… γούστα. Φυσικά ξεχωρίζει η μητέρα των μαχών στην Μαδρίτη ανάμεσα στην Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ (20:00): Έβγαλε άμεσα αντίδραση από την ήττα από τον ΟΦΗ και πήρε σπουδαίο διπλό με 0-1 στην έδρα του Βόλου, σε ένα ντέρμπι παραμονής. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και δύο πολύ μεγάλες στιγμές εκατέρωθεν, με τους δύο πορτιέρε να κάνουν μεγάλες επεμβάσεις και να διατηρούν ανέπαφες τις εστίες τους. Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος μπήκε να πιέσει για να βρει το γκολ, αλλά στις αντεπιθέσεις ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που γινόταν απειλητικός και είδε τον αντίπαλο πορτιέρε να κάνει μεγάλες επεμβάσεις. Στο 63΄ κατάφερε, ότι δεν  κατάφερε στις προηγούμενες φάσεις, όταν σε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Ντέλετιτς βγήκε ωραία φάτσα με το τέρμα και δεν αστόχησε για να ανοίξει το σκορ. Ο Βόλος κατάφερε να απειλήσει στο 83’, αλλά στιγμές αργότερα ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι σε αντεπίθεση. Στο φινάλε σώθηκε από το δοκάρι και κατάφερε να πανηγυρίσει μια τεράστια νίκη ο Πανσερραϊκός, που δείχνει σε καλό δρόμο με τον Φεράντο στον πάγκο.

Δες εδώ όλες τις στοιχηματικές εταιρίες 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ (20:00): Το πάλεψε πάρα πολύ απέναντι στον ΠΑΟΚ εντός έδρας, αλλά εν τέλει έμεινε στο 1-1 την περασμένη αγωνιστική και στο -2 από την κορυφή. Δεν μπήκε καλά στο ματς και στο 15’ δέχθηκε το 0-1, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε φάσεις και για δεύτερο γκολ, με τους παίκτες του Αλμέιδα να δείχνουν σαστισμένοι. Το ισορρόπησε πάντως σχετικά γρήγορα η ΑΕΚ και με ένα σεντερφορίσιο γκολ από τον Πιερό στο 25’, έφτασε στην ισοφάριση. Στη συνέχεια πίεσε η ομάδα του Αλμέιδα, πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε διπλή ευκαιρία με Περέιρα και Ρότα, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή. Στο δεύτερο ημίχρονο, λίγες ήταν οι καλές στιγμές στον αγώνα και όσο περνούσε η ώρα, αμφότερες οι ομάδες έδειχναν να συμβιβάζονται με την ισοπαλία. Στο τέλος του ματς, υπήρξε μεγάλη ένταση με τον Λουτσέσκου και ανθρώπους της ΑΕΚ.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ) 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00): Με τον Βινίσιους να κάνει πράγματα και θαύματα, έριξε στο καναβάτσο την Μπορούσια Ντόρτμουντ η Ρεάλ Μαδρίτης. Χατ τρικ από τον Βραζιλιάνο άσο, που πήρε από το… χεράκι την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Δεν πανικοβλήθηκε από το διπλό «χτύπημα» των Βεστφαλών η βασίλισσα και έφτασε άνετα στην ανατροπή. Τρίτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που την περασμένη εβδομάδα, υπερκέρασε το εμπόδιο της Θέλτα. Στο -3 από την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος η αρμάδα του Αντσελότι, ετοιμάζεται για τη μητέρα των μαχών. Για το απόλυτο clasicο με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. «Έχουν πολύ ξεκάθαρη ιδέα για το παιχνίδι, είναι μια πολύ γενναία ομάδα και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για το παιχνίδι. Πραγματικά τα πάνε πολύ καλά, είναι δύσκολο να δώσεις ένα φαβορί σε ένα Clasico. Ευτυχώς τίποτα δεν με κρατάει ξύπνιο αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ καλά ο Τζουντ, προοδεύει, η κατάστασή του τώρα είναι πολύ καλή παρόλο που δεν βάζει γκολ, η δουλειά του είναι πολύ σημαντική και το ξέρει πολύ καλά. Πέρυσι είχαμε χάσει έναν σημαντικό επιθετικό όπως ο Καρίμ και τον αντικαταστήσαμε με τα γκολ των Τζουντ, Μπραχίμ, Χοσέλου. Τώρα έχουμε έναν επιθετικό που μπορεί να σκοράρει 35 ή 40 γκολ», τόνισε ο Κάρλο Αντσελότι.

Δες εδώ όλο το κουπόνι ποδοσφαίρου

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00): Μα τι κάνει η φετινή Μπαρτσελόνα! Ασταμάτητη η αρμάδα του Χάνσι Φλικ, έστησε πάρτι και κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Φύλλο και φτερό έκανε τους Βαυαρούς η Μπάρτσα, με τον Γιαμάλ να… χορεύει τους πάντες και τον Ραφίνια να προσφέρει άλλη μία αδιανόητη παράσταση. Το ένα γκολ καλύτερο από το άλλο, με τον Βραζιλιάνο να σημειώνει χατ τρικ. Εστειλαν ξανά μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση οι Μπλαουγκράνα, που δείχνουν ικανοί και αποφασισμένοι για όλα. Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο σε όλες τις διοργανώσεις για τους φιλοξενούμενους, που σπέρνουν τον φόβο και τον τρόμο. 17 (!) γκολ έχει σημειώσει σε αυτά τα παιχνίδια το σύνολο του Φλικ και ετοιμάζεται για την απόλυτη μάχη στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της La Liga η παρέα του Λαμίν Γιαμάλ, θα επιδιώξει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τη Μαδρίτη. «Θα είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Έχουμε την προσέγγισή μας. Την είχαμε κόντρα στην Μπάγερν και είδαμε ότι έπρεπε να βελτιωθούμε. Σε κάθε παιχνίδι, προσαρμόζεσαι. Και τώρα θα προσαρμοστούμε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως σε όλα τα ματς. Υπάρχουν πάντα γρήγοροι αντίπαλοι παίκτες. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, τα πάει περίφημα. Με την Μπάγερν βελτιώσαμε τους συνδυασμούς, τα πήγαμε καλά με την μπάλα και χωρίς μπάλα. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε και πρέπει να προσαρμοστούμε σε διαφορετικές καταστάσεις. Η ιδέα μας είναι να πιέζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Πρέπει να πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά, πρέπει να είμαστε μια συμπαγής μονάδα και να μην αφήνουμε κενά μεταξύ των γραμμών», τόνισε ο Χάνσι Φλικ.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ) 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από