ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Τα… φώτα στην Πόλη. Εκεί που η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Euroleague (20:45).

Άλλη μία δύσκολη αποστολή έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, που θα επιχειρήσει να δώσει απαντήσεις στην Πόλη. Από back to back ήττες προέρχονται οι πρωταθλητές Ευρώπης, που έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι και από τη Μαδρίτη. Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, με αποτέλεσμα να πέσει στο 2-2 μετά από τέσσερις αγωνιστικές. «Η Φενέρ έχει αρχίσει πολύ καλά τη σεζόν, αν και έχασε στην έδρα της από τον Ερυθρό Αστέρα. Νίκησαν, όμως, τους Ολυμπιακό και Εφές.

Θα είναι δύσκολο ματς. Ναι, θα έχουμε πρόβλημα στα φόργουορντ λόγω των απουσιών μας, όμως για αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ. Θα παίξουμε για να νικήσουμε. Και πέρυσι είχε θέματα τραυματισμών ο Σλούκας που τον πήγαν πίσω. Είναι ένας έμπειρος παίκτης που μέρα με τη μέρα θα βρει ξανά τον ρυθμό του. Για μένα είναι ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ στην Euroleague και το έδειξε στο περσινό Final 4, που πήρε και το βραβείο του MVP. Κάθε τακτική έχει τις δυσκολίες της. Παίξαμε και πέρυσι με το σχήμα των τριών γκαρντ. Τώρα έχουμε πολλούς τραυματισμούς και θέματα υγείας, όμως θα το λύσουμε κι αυτό το πρόβλημα», τόνισε ο Εργκίν Αταμάν για τη μάχη στην Πόλη.

Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε μπόρεσε να βγάλει αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Εφυγε νικήτρια από το Βερολίνο η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, επικρατώντας με 78-71 της Άλμπα. Στο 3-1 οι Τούρκοι, που θα επιδιώξουν να κάμψουν την αντίσταση του Παναθηναϊκού.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ