ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακό απόψε το βράδυ (21:45) στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Έπειτα από ένα ματς στο οποίο… έσπασαν καρδιές η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να επιβληθεί με 109-107 επί της Παρί. Κάπως έτσι η Μπάγερν έχει ρεκόρ 2-2 και υποδέχεται τον Ολυμπιακό με στόχο μια σημαντική εντός έδρας νίκη. Ασφαλώς και οι γηπεδούχοι δεν είναι το φαβορί, όμως παίκτες όπως οι Νέιπιερ, Φόιγκτμαν και Μπούκερ, μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί, ιδιαίτερα στη νεόκτιστη έδρα τους. Επιστρέφει εκτός απροόπτου από τραυματισμό και ο πολύτιμος για τις θέσεις των φόργουορντ, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ενώ εκτός είναι ο τραυματίας, Νιλς Γκιφάι. «Ο Ολυμπιακός είναι μια σημαντική δύναμη κάθε χρόνο στην EuroLeague. Για εμάς θα είναι σημαντικό να πάρουμε αμυντικά και επιθετικά ριμπάουντ για να έχουμε τις ευκαιρίες μας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τη μπάλα στο μισό γήπεδο. Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος αντίπαλος μέχρι στιγμής, αλλά κάθε παιχνίδι της EuroLeague είναι δύσκολο και μια μάχη. Πρέπει να βγούμε και να κερδίσουμε αυτές τις μονομαχίες και να πολεμήσουμε», ήταν μερικά από τα όσα ανέφερε ο Γκόρντον Χέρμπερτ.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη αποδείχθηκε ιδανικός αυτόχειρας, γνωρίζοντας την ήττα από την Εφές (91-89). Παρά το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ για την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στο φινάλε έκαναν αρκετά λάθη και το «πλήρωσαν». Μεσολάβησε του αποψινού αγών στο Μόναχο με την Μπάγερν το ματς με την Καρδίτσα για το πρωτάθλημα. Εκεί νίκησε εύκολα παίζοντας καλή άμυνα, κάτι που θα χρειαστεί να κάνει και σήμερα για να επικρατήσει. Το πρώτο «διπλό» στην Ευρωλίγκα είναι αναγκαίο σήμερα αν θέλει να μείνει από την αρχή σε επαφή με τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. «Η Μπάγερν είναι μία ομάδα που σκοράρει πάνω από 100 πόντους κατά μέσο όρο. Είναι η πρώτη ομάδα σε πόντους στο τρανζίσιον και σε παραγωγή πόντων. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Να μην αφήσουμε το γρήγορο ρυθμό που επιβάλλουν». Για τον ρυθμό και το ματς με την Εφές: «Ήμασταν μέτριοι αμυντικά με την Εφές. Πρέπει να βελτιωθούμε στα ριμπάουντ, αλλά και στο αμυντικό τρανζίσιον. Φυσικά και η προσθήκη παικτών που έρχονται σιγά-σιγά, μας βοηθάει και θα μας βοηθήσει». Για τον Γουίλιαμς-Γκος: «Δεν είναι έτοιμος. Έκανε μία ομαδική προπόνηση σήμερα, οπότε είναι παρακινδυνευμένο να παίξει. Έρχεται μαζί μας γιατί πάμε με τσάρτερ και θα κάνουμε εκεί προπόνηση το Σάββατο εν όψει του ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή».

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από