Euroleague: Με μπροστάρη τον Nαν ο Παναθηναϊκός στην Κωνσταντινούπολη, κλειδί το ριμπάουντ για τον Ολυμπιακό στο Μόναχο

Euroleague: Με μπροστάρη τον Nαν ο Παναθηναϊκός στην Κωνσταντινούπολη, κλειδί το ριμπάουντ για τον Ολυμπιακό στο Μόναχο

Ανάλυση και προγνωστικά για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη EuroLeague

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τεστάρουν τη δυναμική τους σε δύο δύσκολες έδρες και απέναντι σε αντιπάλους διαφορετικής αγωνιστικής κατεύθυνσης. 

Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός

Μεγάλη πρόκληση για τους πράσινους η αναμέτρηση στην Πόλη απέναντι σε έναν κατευθείαν ανταγωνιστή. Η Φενέρ του Σάρας, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον περσινό ημιτελικό του F4, έχει υψηλές βλέψεις φέτος και το απέδειξε με το καλημέρα νικώντας στην έδρα της τον Ολυμπιακό μετά από μια κλειστή μάχη. O κόουτς Άταμαν αντιμετωπίζει μια ειδική κατάσταση λόγω των προβλημάτων που θέτουν τους Μήτογλου-Παπαπέτρου εκτός μάχης.

Super Ενισχυμένη Απόδοση Ναν και Λεσόρ 35+ πόντοι, 2.87 από 2.40.

H Φενέρ βασίζεται στην πολύ καλή της άμυνα αλλά έχει παραγωγικό πρόβλημα μιας και η επίθεση της δεν δουλεύει ιδιαίτερα καλά μέχρι τώρα. Ο Σάρας πρόσθεσε έναν ποιοτικό γκαρντ όπως ο Skylar Mays για να καλύψει το κενό που δημιούργησε ο τραυματισμός του Ουίλμπεκιν και περιμένει την επιστροφή του Γκούντουριτς σήμερα.

Η ελληνική ομάδα οφείλει να τρέξει και να ψάξει πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Η Φενέρ υστερεί πολύ στο αμυντικό transition και οι πράσινοι μπορούν να χτυπήσουν με αιχμή του δόρατος το δίδυμο Λορένζο Μπράουν-Κέντρικ Ναν. Μεγάλη προσοχή στους σουτέρ των γηπεδούχων οι οποίοι εάν συνδεθούν από νωρίς με το καλάθι μπορούν να καταφέρουν τεράστιο πλήγμα σε οποιαδήποτε άμυνα της λίγκας.

Bet Builder με Πόντοι Under 167.5 και Κέντρικ Ναν Πόντοι 15+ σε απόδοση 2.02 στη Stoiximan

 Mπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός

Επικίνδυνη αποστολή για τον Ολυμπιακό στο Μόναχο. Η Μπάγερν έρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα εντός συνόρων. Θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο καλό μπάσκετ πατώντας στο κίνητρο που δίνει η σύγκρουση με έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο.

Οι Βαυαροί διαθέτουν μια καλοκουρδισμένη επίθεση. Είναι πολύ παραγωγικοί στο transition και βασική προτεραιότητα στο πλάνο των ερυθρολεύκων πρέπει να είναι η μεταφορά του αγωνιστικού σκηνικού στο μισό γήπεδο. Ο Νέιπιερ αγωνίστηκε μόλις 9 λεπτά στο ματς με τη Βάισενφελς και θα είναι φρέσκος απέναντι στην ελληνική άμυνα.

Super Ενισχυμένη Απόδοση Βεζένκοφ και Φουρνιέ 5+ Εύστοχα Τρίποντα, 2.65 από 2.20

Ο Ολυμπιακός θα ασκήσει πίεση ψηλά θέλοντας να ωθήσει τους γηπεδούχους στο λάθος (έχουν μεγάλη ροπή σε αυτό). Υπερέχει σε μέγεθος και θα ακουμπήσει στους ψηλούς του για να επιβληθεί στο μισό γήπεδο. Το δίδυμο Φαλ-Μιλουτίνοφ μπορεί να κυριαρχήσει στο “ζωγραφιστεί”, χτυπώντας με δράσεις (όπως το παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι) όπου η βαυαρική άμυνα είναι εξαιρετικά αδύναμη. Σημείο-κλειδί τα ριμπάουντ. Εάν οι ερυθρόλευκοι ελέγξουν την εναέρια κυκλοφορία θα έχουν το τιμόνι του ματς στα χέρια τους.

Bet Builder με Χάντικαπ Ολυμπιακός -2.5 και Πόντοι Over 151.5 σε απόδοση 2.05 στη Stoiximan

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές  |  ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ