Δύσκολες αποστολές για τους «αιώνιους»

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δοκιμάζονται απόψε κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα, με στόχο την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στην φετινή Euroleague. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:45): Η Φενέρμπαχτσε προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την άθλια εμφάνιση που πραγματοποίησε στο πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας» και την βαριά ήττα που υπέστη από τον Ερυθρό Αστέρας στη έδρα της, καθώς ακολούθησε η νίκη επί της Άλμπα στο Βερολίνο (78-71) και αυτή επί της Μπούρσασπορ (95-78) στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έσπευσε να καλύψει το «κενό» που δημιούργησε ο σοβαρός τραυματισμός του Σκότι Γουίλμπεκιν καθώς απέκτησε τον NBAer, Σκάιλαρ Μέις. Μάλιστα ο Αμερικανός point guard αναμένεται να κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Παναθηναϊκό προσθέτοντας μία σημαντική λύση στα χέρια του Λιθουανού προπονητή. Αμφίβολος είναι ο Μάρκο Γκούντουριτς ο οποίος απουσίασε από την «διαβολοβδομάδα» ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε στο τελευταίο ματς για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Δες εδώ όλο το κουπόνι μπάσκετ 

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:45): Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αφήσει πίσω την άσχημη «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague έχοντας γνωρίσει διαδοχικές ήττες από την Παρί στο Παρίσι (84-80) και από την Ρεάλ στη Μαδρίτης (90-86). Στο ματς πρωταθλήματος που ακολούθησε με αντίπαλο την ΑΕΚ οι «πράσινοι» πάτησαν το πόδι στο γκάζι και το +20 ήταν… τιμητικό για την Ένωση έχοντας φτάσει τον δείκτη του σκορ και στο +34. Είναι όμως και αρκετό για να αλλάξουν εντελώς το «τσιπάκι» στο δύσκολο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε; Το σίγουρο είναι ότι δεινοπαθούν σε κάθε τους επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα 12 τελευταία χρόνια έχουν κερδίσει μόνο δύο φορές! Τον Φεβρουάριο του 2012 με 77-56 και τον Απρίλιο του 2022, σ’ ένα παντελώς αδιάφορο παιχνίδι με 62-59 χάρη σε buzzer beater τρίποντο του Μέικον. Σημαντικά προβλήματα της τελευταίας στιγμής για τον Εργκίν Άταμαν καθώς τέθηκαν νοκ άουτ οι Μήτογλου και Παπαπέτρου λόγω γαστρεντερίτιδας, ενώ αμφίβολη ειναι και η συμμετοχή του Μάριους Γκριγκόνις.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) 

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:45): Χρειάστηκε να σκοράρει 109 πόντους, αλλά επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη εβδομάδα υποδεχόμενη την Παρί στο Μόναχο. Η Μπάγερν έχει έτσι ρεκόρ 2-2 και υποδέχεται τον Ολυμπιακό με στόχο μια σημαντική εντός έδρας νίκη. Ασφαλώς και οι γηπεδούχοι δεν είναι το φαβορί, όμως παίκτες όπως οι Νέιπιερ, Φόιγκτμαν και Μπούκερ, μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί, ιδιαίτερα στη νεόκτιστη έδρα τους. Επιστρέφει εκτός απροόπτου από τραυματισμό και ο πολύτιμος για τις θέσεις των φόργουορντ, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ενώ εκτός είναι ο τραυματίας, Νιλς Γκιφάι. Επιθετικά, σκοράρει 90,8 πόντους κατά μέσο όρο, αλλά διαθέτει την χειρότερη άμυνα στην διοργάνωση. Και αυτό διότι επιτρέπει στους αντιπάλους της 94!

Δες τι παίζει στο στοίχημα σήμερα 

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:45):  Δικό του παιχνίδι έχασε στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός. Έχοντας παίξει εξαιρετικό μπάσκετ στην επίθεση, ηττήθηκε λόγω δυο-τριών χαμένων αμυντικών ριμπάουντ, αλλά και ισάριθμων λαθών στις τελευταίες απόπειρές του να σκοράρει. Μεσολάβησε του αποψινού αγών στο Μόναχο με την Μπάγερν το ματς με την Καρδίτσα για το πρωτάθλημα. Εκεί νίκησε εύκολα παίζοντας καλή άμυνα, κάτι που θα χρειαστεί να κάνει και σήμερα για να επικρατήσει. Το πρώτο «διπλό» στην Ευρωλίγκα είναι αναγκαίο σήμερα αν θέλει να μείνει από την αρχή σε επαφή με τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Αλλά και για να πάρει καλή ψυχολογία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί την Κυριακή για την Greek Basketball League. Παρελθόν αποτελεί ο Πετρούσεφ, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ δεν υπολογίζεται για το αποψινό παιχνίδι ο Γουίλιαμς-Γκος.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από