ΠΑΟΚ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ Live Streaming

Στην Τούμπα φέρνει τον ΠΑΟΚ η τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa League. Κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν οι ασπρόμαυροι, που αναζητούν μονάχα το τρίποντο (19:45).

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τη Νέα Φιλαδέλφεια ο ΠΑΟΚ. Στο 1-1 έκατσε η μπίλια του ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο δικέφαλος του βορρά παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σειρά παίρνει η 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να καλείται να βγάλει αντίδραση. Δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές μετράει μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ, που θα πρέπει να δώσει απαντήσεις. «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Σημαντικό με την έννοια ότι θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη, με δεδομένο ότι έχουμε χάσει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια στην ευρωπαϊκή μας πορεία. Αν δεν κερδίσουμε, θα ξεκινήσει μία πίεση σχετικά με τη βαθμολογία και με τους πόντους τους οποίους θα έχουμε μαζέψει. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο ο οποίος είναι πολύ καλά οργανωμένος, καθώς έχει έναν απλό τρόπο παιχνιδιού αλλά αποτελεσματικό. Δεν είναι μια ομάδα η οποία θα δοκιμάσει πολύ περίεργα πράγματα. Είναι μια ομάδα που αρέσκεται στο να παίζει απλό ποδόσφαιρο και να πηγαίνει στις δεύτερες μπάλες με πάρα πολύ μεγάλη ένταση. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό το στυλ παιχνιδιού. Είναι μια έμπειρη ομάδα, όπως είμαστε βέβαια κι εμείς. Σίγουρα θα πρέπει να κρατήσουμε το υψηλό τέμπο στο παιχνίδι, να έχουμε ένταση, να προσπαθήσουμε να διαταράξουμε την ισορροπία που θα έχει ο αντίπαλος και από εκεί και πέρα να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός για την αποψινή μάχη.

Δίχως φόβο και άγχος ετοιμάζεται να πάρει τον δρόμο για την ασπρόμαυρη πλευρά της Θεσσαλονίκης η Βικτόρια Πλζεν. Σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα η τσεχική ομάδα, προέρχεται από back to back νίκες στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από