ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΤΣΕΛΣΙ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΤΣΕΛΣΙ Live Streaming

Στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι στραμμένη η προσοχή του ποδοσφαιρικού κόσμου. Εκεί που ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τσέλσι, για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa Conference League (19:45).

Λύτρωσε τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο Κρήτης ο Τετέ. Ο Βραζιλιάνος άσος έδωσε τη λύση, με τους πρασίνους να αφιερώνουν τη νίκη στη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ. Πρώτο τρίποντο μετά από τρεις αγωνιστικές για τους «πρασίνους», που μείωσαν στους πέντε πόντους την απόσταση από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Σειρά παίρνει η δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa Conference League, με την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο να έχει μπροστά της μία δύσκολη αποστολή. Αυτή κόντρα στην Τσέλσι. Από γκέλα στην Βοσνία προέρχονται οι γηπεδούχοι, που θέλουν να δώσουν απαντήσεις κόντρα στους «μπλε» του Μαρέσκα. «Νομίζω ότι η άμυνα είναι πάρα πολύ σημαντική για να παίξεις απέναντι στην Τσέλσι, στο Πρωτάθλημα ή στην Ευρώπη. Η καλή άμυνα είναι αυτή που σου δίνει την δυνατότητα να έχεις και καλή επίθεση. Το κοινό που έχουν ο αγώνας με τους προηγούμενους είναι η ατμόσφαιρα. Ποδοσφαιρικά όμως πρόκειται για διαφορετικές ομάδες. Στο παιχνίδι θεωρώ ότι η Τσέλσι είναι υψηλότερα από την Λανς και τον Άγιαξ. Όμως αυτό δεν τροποποιεί και δεν αλλάζει τις σκέψεις μας για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα. Γνωρίζουμε ότι είναι ένας δύσκολος αγώνας που διαρκεί 90 λεπτά, αλλά γνωρίζουμε και ότι έχουμε τις δυνατότητες για να μπορέσουμε κι εμείς να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες μας. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε έναν καλό αγώνα και αμυντικά και επιθετικά», τόνισε ο Ουρουγουανός προπονητής για τη μεγάλη μάχη με την Τσέλσι.

Πάμε και στην Τσέλσι που προέρχεται από ήττα στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Δύο ματς μακριά από τη νίκη για την ομάδα του Εντσο Μαρέσκα, που έρχεται στο ΟΑΚΑ με  στόχο το 2/2 στο Europa Conference League. Τη Γάνδη έριξε στο καναβάτσο στην πρεμιέρα και τώρα θα επιχειρήσει να κάμψει την αντίσταση του Παναθηναϊκού. «Δύσκολο παιχνίδι το αυριανό. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, έχω δει αρκετά παιχνίδια με τον νέο προπονητή. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι», υπογράμμισε ο Έντσο Μαρέσκα για το ματς του Ολυμπιακού Σταδίου. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΤΣΕΛΣΙ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ