ΜΑΛΜΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΑΛΜΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Μια εξαιρετικά δύσκολη «αποστολή» έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε το βράδυ (22:00) αντιμετωπίζει την Μάλμε στην Σουηδία για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Μια… ανάσα από το να εξασφαλίσει το 24ο πρωτάθλημα της ιστορίας της είναι η Μάλμε, η οποία αν δεν είχε… πετάξει τέσσερις πολύτιμους βαθμούς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές τώρα θα ήταν και τυπικά πρωταθλήτρια. Τώρα όσον αφορά το Europa League την προηγούμενη αγωνιστική οι Σουηδοί κατάφεραν να σημειώσουν και το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρίποντο, επικρατώντας με 2-1 απέναντι στην Καραμπάγκ. Μια νίκη μάλιστα που ήρθε με ανατροπή. «Η πιο εμφανής διαφορά είναι πώς ο Ολυμπιακός προέρχεται από αρκετούς αγώνες Πρωταθλήματος. Είχαμε ένα αβαντάζ σε σχέση με τους αγώνες Πρωταθλήματος όταν παίζαμε με τον ΠΑΟΚ καθώς τότε ξεκινούσε η Λίγκα τους. Σαν δομή ομάδας έχουν μεγάλες ομοιότητες. Και οι 2 παίζουν το σύστημα 4-2-3-1. Όμως μία διαφορά έχει να κάνει με την πειθαρχία, όπου ο Ολυμπιακός είναι πολύ πειθαρχημένη και επιθετική ομάδα και επιδιώκει να παίζει κάθετα. Όταν έχει κατοχή κοιτάζει να βγαίνει μπροστά. Αυτό που θα αναφέρω μπορεί να μην είναι κάτι γενικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ σκανδιναβικό στιλ παιχνιδιού και επίσης ατομική ποιότητα από πλευράς παικτών», ήταν τα όσα ανέφερε ο τεχνικός των Σουηδών, Χένρικ Ρίντστρεμ. Δίνονται εκτός για το παιχνίδι Μάλμε – Ολυμπιακός ο Χακσαμπάνοβιτς (εξτρέμ), ο Χόλμκιστ Βέκια (εξτρέμ), ο Λεβίτσκι (μέσος), ο Μοϊσάντερ (κεντρικός αμυντικός) και ο Τίνερχολμ (δεξί μπακ). 

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός έβγαλε εξαιρετική αντίδραση έπειτα από την ήττα στην πρεμιέρα με 2-0 από την Λυών. Το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πραγματοποίησε μια… γεμάτη εμφάνιση απέναντι στην Μπράγκα την οποία και συνέτριψε εντός έδρας με 3-0.  Αυτό ήταν και το πρώτο τρίποντο για τους Πειραιώτες στο νεοσύστατο Europa League. Όπως και να ‘χει, θεωρητικά, το αποψινό ματς στη Σουηδία είναι στα μέτρα του και καλείται να δείξει την ποιότητά του για να μπορέσει να γυρίσει με το διπλό, αυτός είναι ο στόχος. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση σε όλο το 90λεπτο. Ένας Ολυμπιακός μάλιστα προέρχεται από την γερή γκέλα με 2-2 απέναντι στον Λεβαδειακό στο «Γ.Καραϊσκάκης». Για την ιστορία, ακολουθούν αγώνες με Ρέιντζερς, Στεάουα Βουκουρεστίου, Τβέντε, Πόρτο και Καραμπάκ. «Θέλουμε να είμαστε ο εαυτός μας, να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αν μπορέσουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί τότε έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να νικήσουμε το παιχνίδι. Αν δεν τα καταφέρουμε δεν νομίζω ότι θα νικήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα και μπορεί να υπολογίζει και πάλι τους Ρέτσο, Μαρτίνς και Γουίλιαν. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό οι δύο πρώτοι να ξεκινήσουν βασικοί. 

ΜΑΛΜΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ