Τριάδα με χρώμα ελληνικό…

Τα προγνωστικά στοιχήματος του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια της Πέμπτης 24/10!

Άσχημη η χθεσινή βραδιά για τη στήλη. Μόνο η Λίβερπουλ μας δικαίωσε, αφού πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λειψίας. Τα άλλα δύο ματς με τα οποία ασχοληθήκαμε τα είδαμε εντελώς λάθος.

Ακόμα και σήμερα, που έχουν περάσει αρκετές ώρες από την διεξαγωγή τους, δεν μπορώ να καταλάβω πως το Αταλάντα – Σέλτικ έμεινε στο 0-0 και πως η Μπενφίκα κατάφερε να ηττηθεί μέσα στην έδρα της από την Φέγενορντ με 3-1.

Ήρθαν περίεργα αποτελέσματα στη χθεσινή αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και ελπίζω σήμερα που το πρόγραμμα είναι τεράστιο με τα ματς του Γιουρόπα και του Κόνφερενς Λιγκ, οι κηδείες να μην είναι πολλές…

Η στήλη θα ασχοληθεί μόνο με τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων και ελπίζει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος.

ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν προγνωστικά

Κακά τα ψέματα ο ΠΑΟΚ αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης, πρέπει να κερδίσει το σημερινό ματς. Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από τη Γαλατά στην Τουρκία, αλλά το αποτέλεσμα που ήταν εκτός προγράμματος, εμφανίστηκε την επόμενη αγωνιστική, όταν η Στεάουα κέρδισε στην Τούμπα.

Κανείς στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δεν θέλει να τριτώσει το κακό και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Είναι εύκολη η αποστολή των γηπεδούχων; Όχι. Οι Τσέχοι προέρχονται από δύο ισοπαλίες στις ισάριθμες αγωνιστικές του Γιουρόπα Λιγκ και θα παλέψουν να παραμείνουν αήττητοι στην διοργάνωση.

Το κίνητρο του ΠΑΟΚ είναι τεράστιο και θα τον στηρίξω. Άλλωστε, τον «άσο» τον συναντάμε σε ικανοποιητικές αποδόσεις (1,98).

Παναθηναϊκός – Τσέλσι προγνωστικά
Πέρα για πέρα δύσκολη αποστολή έχει ο Παναθηναϊκός, έστω και αν η Τσέλσι θα αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Το φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι «πράσινοι» είναι χαμένοι από χέρι.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποφύγει την ήττα για να καλύψει ένα μέρος από το χαμένο έδαφος της πρεμιέρας (1-1 με την Μπόρατς) και εκτιμώ ότι δίχτυα μπορεί να βρει.

Για τον λόγο αυτό θα ποντάρω στο συνδυαστικό στοίχημα g/g & over 2,5 σε απόδοση 2,02.

Άλλωστε, στα τέσσερα τελευταία ματς της Τσέλσι σκόραραν και οι δύο ομάδες και τα τρία συνδυάστηκαν και με over.

Μάλμε – Ολυμπιακός προγνωστικά

Μία νίκη στα πέντε τελευταία της ματς έχει να επιδείξει η Μάλμε και αυτή την πανηγύρισε στο Γιουρόπα Λιγκ, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καραμπάκ. Στην πρεμιέρα της στην διοργάνωση, η Μάλμε ηττήθηκε με 2-0 μέσα στη Σουηδία στο παιχνίδι με τη Ρέιντζερς.

Μιλάμε για ομάδα που ουσιαστικά έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα (έχει διαφορά οκτώ βαθμών με τρία ματς να απομένουν) και θέλει να προχωρήσει στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός αν δείξει το πραγματικό του πρόσωπο, αυτό που είδαμε στο παιχνίδι με την Μπράγκα, τότε θα έχει πολλές πιθανότητες για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Στα ματς των «ερυθρόλευκων» δεν ποντάρω ποτέ σε σημείο και θα αγοράσω το over 2,5 σε απόδοση 1,82.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν: 1 (1,98)

19:45 Παναθηναϊκός – Τσέλσι: g/g & over 2,5 (2,02)

22:00 Μάλμε – Ολυμπιακός: over 2,5 (1,82)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από