Αξίζει το ρίσκο στο 5.00!

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Το δεύτερο… πιάτο της 3ης αγωνιστική της League Phase του Champions League διεξάγεται απόψε (23/10). Φυσικά όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην «Τιτανομαχία» της Βαρκελώνης εκεί όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (22:00): Ασταμάτητη η Μπαρτσελόνα. Σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο, με το ένα πάρτι να διαδέχεται το άλλο. Προσφέρει τη μία εντυπωσιακή παράσταση πίσω από την άλλη η αρμάδα του Χάνσι Φλικ και δείχνει έτοιμη για όλα την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Τελευταίο της θύμα; Η Σεβίλλη.

Με πέντε γκολ φιλοδώρησε (και) τους Ανδαλουσιανούς η Μπάρτσα, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Στο +3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης οι Μπλαουγκράνα, που συνεχίζουν να έχουν σε beast mode τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Σκοράρει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο ο Πολωνός επιθετικός και θα επιχειρήσει να πληγώσει και την πρώην ομάδα του: Την Μπάγερν Μονάχου.

Μία νίκη σε δύο αγωνιστικές του Champions League μετράνε οι Καταλανοί, που αναζητούν… εκδίκηση κόντρα στους Βαυαρούς. Πολλά τα στραπάτσα τα τελευταία χρόνια και έφτασε η στιγμή για την ρεβάνς. «Είναι μια κορυφαία ομάδα, με σπουδαίους παίκτες. Θέλουμε να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας απέναντι στους καλύτερους. Το παρελθόν δεν έχει σημασία.

Μόνο το ματς της Τετάρτης με την Μπάγερν έχει σημασία. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τη θητεία μου στην Μπάγερν, αλλά αυτό είναι ένα νέο κεφάλαιο… αυτό είναι το έργο μου τώρα, θέλουμε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Οι οπαδοί περιμένουν από εμάς να τα δώσουμε όλα», τόνισε ο Χάνσι Φλικ.

Στοίχημα Champions League: Η τιτανομαχία στη Βαρκελώνη και η δύσκολη αποστολή της Λίβερπουλ…

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (22:00): Σοβαρεύτηκε και έβαλε τέλος στα συνεχόμενα στραβοπατήματα η Μπάγερν Μονάχου. Μετά από τρία παιχνίδια μακριά από τη νίκη, επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών η ομάδα του Βενσάν Κομπανί. Φύλλο και φτερό έκανε την Στουτγκάρδη, με το κοντέρ να σταματάει στα τέσσερα γκολ. Εντυπωσιακή παράσταση από τους Βαυαρούς, που παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παρέα με τη Λειψία.

Σειρά παίρνει η τρίτη αγωνιστική του Champions League, με την Μπάγερν Μονάχου να παίρνει τον δρόμο για τη Βαρκελώνη. Θέλει να βγάλει αντίδραση το σύνολο του Κομπανί, μιας και προέρχεται από ήττα στο Νησί και το ματς με την Άστον Βίλα. Εχει χτίσει μια ιδιαίτερη παράδοση κόντρα στην Μπαρτσελόνα η Μπάγερν και θα επιχειρήσει να διευρύνει το θετικό σερί. Εξι σερί νίκες μετράνε οι φιλοξενούμενοι, που θα παραταχθούν δίχως τον Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ) 

ΛΕΙΨΙΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22:00): Δεν έχει ξεκινήσει και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της Λειψίας. Έπειτα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές της League Phase μετρά ισάριθμες ήττες απέναντι σε Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1) και Γιουβέντους (3-2).

Στο τελευταίο ματς απέναντι στους «μπιανκονέρι» κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές, ωστόσο στο φινάλε δεν απέφυγε την ήττα παίζοντας μάλιστα και με παίκτη παραπάνω, έπειτα από την αποβολή του Ντι Γκρεγκόριο στο 59′. Τώρα όσον αφορά τις υποχρεώσεις της εντός συνόρων «τρέχει» ένα αήττητο σερί επτά αγώνων έχοντας απολογισμό μέχρι στιγμής πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Τελευταίο αποτέλεσμα η εκτός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στην Μαϊντς. Κάπως έτσι βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς έχοντας ως συγκάτοικο την Μπάγερν Μονάχου. Πάντως στο σήμερα προτεραιότητα έχει το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Λίβερπουλ. Άλλη μια δύσκολη «αποστολή» για τους «Ταύρους», οι οποίοι θα πρέπει να κυνηγήσουν τους πρώτους τους βαθμούς

Δες εδώ όλο το κουπόνι ποδοσφαίρου 

ΛΕΙΨΙΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22:00): Από την άλλη πλευρά η Λίβερπουλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι απέναντι στην Τσέλσι παίρνοντας την νίκη με 2-1. Ένα αποτέλεσμα που διατήρησε τους «Reds» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και στο +1 από την Μάντσεστερ Σίτι.

Σε εξαιρετική κατάσταση το σύνολο του Άρνε Σλοτ το οποίο κατέχει ήδη το 2Χ2 στην League Phase του Champions League, έπειτα από τις νίκες απέναντι σε Μίλαν (3-1) και Μπολόνια (2-0). Αήττητη εδώ και επτά αγώνες η Λίβερπουλ κάτι που επιβεβαιώνει αυτό που αναφέραμε και λίγο πιο πάνω. Ακολουθεί ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα (Λειψία εκτός), Άρσεναλ (εκτός) (Μπράιτον εκτός, Κύπελλο), Μπράιτον (εντός) και Μπάγερ Λεβερκούζεν (εντός).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΛΕΙΨΙΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ) 

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από