Γιούβε για το 3/3, με τα γκολ στο Μονακό

Επιστρέφει το Champions League...

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης…

Μια από τις δυο επιλογές της στήλης επιβεβαιώθηκε χθες. Αυτή ήταν το Goal/Goal (1.93) στην αναμέτρηση Γκέτεμποργκ – ΑΪΚ, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 1-2 στις καθυστερήσεις. Μας τα χάλασε όμως η Μπρόντμπι, η οποία έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της Άαρχους, σε ένα παιχνίδι όπου είχα επιλέξει την Ισοπαλία (3.50).

Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα ασχοληθώ με δυο αναμετρήσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μονακό – Ερυθρός Αστέρας Προγνωστικά

Αρκετά πιο ποιοτική ομάδα η Μονακό και από τη στιγμή που παίζει στην έδρα της είναι ξεκάθαρο φαβορί για να πάρει τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι. Παρόλα αυτά, ο Ερυθρός Αστέρας είναι άκρως επιθετική ομάδα, παίζει αρκετά ανοιχτά, οπότε και θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει ώστε να ξεφύγει το σκορ. Γι’ αυτό και επιλογή μου είναι το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Γιουβέντους – Στουτγκάρδη Προγνωστικά

Αήττητη συνεχίζει τη φετινή της πορεία η Γιουβέντους, που έρχεται από νίκη 1-0 στο παιχνίδι με τη Λάτσιο και στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κάνει ήδη το 2/2 μέχρι τώρα. Θεωρώ ότι έχει τον πρώτο λόγο και απόψε, κόντρα σε μια Στουτγκάρδη που δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με την ψυχολογία να είναι στα πατώματα μετά και τη συντριβή (4-0) από τη Μπάγερν. Επιλογή μου αποτελεί ο Άσσος σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 | Μονακό – Ερυθρός Αστέρας | Goal/Goal & Over 2.5 @ 2.15

22:00 | Γιουβέντους – Στουτγκάρδη | Άσσος @ 2.05

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από