Σκοράρουν κατά ριπάς οι Δικέφαλοι

Σκοράρουν κατά ριπάς οι Δικέφαλοι

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Όλα τα φώτα… στραμμένα στην «Opap Arena» (20:30) εκεί όπου η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των Δικεφάλων.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (20:30): Πάνω που έδειχνε ότι είχε βρει πατήματα και ερχόταν από νίκη με τον Παναθηναϊκό, πήγε στην έδρα του Παναιτωλικού και ηττήθηκε με 1-0. Δεν ήταν κακή, έπαιξε καλά, έβγαλε φάσεις σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά μια αδράνεια στην άμυνα της στο 73’, έφερε το γκολ της ήττας. Κινδύνεψε και με δεύτερο γκολ στιγμές αργότερα, ενώ μέχρι το φινάλε πίεσε ασφυκτικά για την ισοφάριση, είχε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν βρήκε. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Ένωση και πήγε στην διακοπή στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Πάντως, μέσα στη διακοπή ο Αλμέιδα είχε την ευκαιρία να δουλέψει με την ομάδα του και να περιμένει και τους πολλούς τραυματίες να επανέλθουν. Για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν ο Αλμέιδα έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους και μένει να φανεί πως θα χωρέσει στην ενδεκάδα τόσους πολλούς και ποιοτικούς παίκτες, ειδικά από την μέση και μπροστά.

Super League: Αυτοί είναι οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής – Σλοβένος στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (20:30): Έστω και δύσκολα, κατάφερε να πάει στην διακοπή με νίκη και ο ΠΑΟΚ και να ηρεμήσει από τις τρεις διαδοχικές ήττες. Στο πιο πρόσφατο λοιπόν, η ομάδα του Λουτσέσκου πήγε στην έδρα του Λεβαδειακού και πήρε σημαντική νίκη με 2-0. Βρήκε μεγάλη αντίσταση από τον μαχητικό Λεβαδειακό και μάλιστα στο 70’ γλίτωσε σε πέναλτι των γηπεδούχων. Ο Ρουμάνος τεχνικός ανακάτεψε την τράπουλα και ο Καμαρά ερχόμενος από τον πάγκο, έδωσε την λύση στο 86’, όταν έκανε το 0-1. Όλα έδειχναν να παίρνουν τον δρόμο τους για την ομάδα του Λουτσέσκου και στο 92’ ο Σβαμπ έκανε και το 0-2 με πέναλτι. Έτσι, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ πήγε ως πρωτοπόρος στην διακοπή, στο +2 από τους διώκτες του και θέλει να φύγει αλώβητος από τη Ν. Φιλαδέλφεια, όπου τον περιμένει δύσκολο έργο. «Είμαι εδώ είμαι αυτός, δεν λέω μπορώ να πάρουμε τίτλο ή Europa, λέω ότι θα κάνουμε δουλειά. Πρέπει να έχουμε ισορροπία και δεν πρέπει να κάνουμε πλάκα με την δουλειά που γίνεται στην ομάδα να της βάζουμε τεράστια πίεση γιατί έτσι δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε σωστές σχέσεις, γιατί δίνεις χώρο σε πράγματα που συμβαίνουν μέσα στην ομάδα και επηρεάζουν την ομάδα», τα λόγια του Λουτσέσκου μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΕΚ – ΠΑΟΚ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00): Μια κακή παρένθεση αποδείχθηκε η συντριβή στην Παμπλόνα για την Μπαρτσελόνα. Η αρμάδα του Χάνσι Φλικ άφησε πίσω της την ήττα από την Οσασούνα και ξεκίνησε να στήνει και πάλι… πάρτι. Προηγήθηκε η πεντάρα επί της Γιουνγκ Μπόις και ακολούθησε το one Λέβα show στο Μεντιθορότθα. Χατ τρικ στο πρώτο ημίχρονο πρόλαβε να σημειώσει ο αθεόφοβος Πολωνός, οδηγώντας την Μπαρτσελόνα στην άνετη νίκη επί της Αλαβές. Το τρένο των Μπλαουγκράνα μπήκε ξανά στις ράγες και μένει να φανεί που θα σταματήσει. Επόμενη πρόκληση; Αυτή κόντρα στη Σεβίλλη. Μονάχα το τρίποντο αναζητούν οι Καταλανοί, που ετοιμάζονται την επόμενη εβδομάδα για το clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν το… κουνάει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Μπαρτσελόνα, που μετράει 24 πόντους σε 9 αγωνιστικές. Χαμογελάει ο Χάνσι Φλικ και με το δίκιο του. Το ιατρικό δελτίο αδειάζει, με τα όπλα να επιστρέφουν στη φαρέτρα του Γερμανού τεχνικού. «Μπορώ να σας πω ότι οι Gavi, Olmo και Fermín είναι σε φόρμα και διαθέσιμοι για το ματς με τη Σεβίλλη. Το πιθανότερο είναι ότι θα βρίσκονται όλοι στον πάγκο», αποκάλυψε ο κόουτς των Καταλανών.

Δες εδώ όλο το κουπόνι ποδοσφαίρου

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00): Σαν να βρίσκει ρυθμό σιγά-σιγά η Σεβίλλη. Είναι σε καλύτερη κατάσταση οι Ανδαλουσιανοί και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν είναι τυχαίο και το αήττητο σερί των τριών αναμετρήσεων στο εφετινό ισπανικό πρωτάθλημα. Η Σεβίλλη δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη της και ανεβαίνει διαρκώς. Πήρε και το εντός έδρας ντέρμπι με την Μπέτις η ομάδα του Γκαρσία Πιμιέντα, με τον Λουντεμπάκιο να δίνει τη λύση. Είναι ένα τρίποντο που δίνει ψυχολογία στους Ανδαλουσιανούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αλλωστε, ακολουθεί μία εξαιρετικά επικίνδυνη αποστολή κόντρα στην Μπαρτσελόνα και η Σεβίλλη θα επιδιώξει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Μένει να φανεί αν θα τα καταφέρει. Από εκεί και πέρα, πολλά είναι τα προβλήματα για τον Γκαρσία Πιμιέντα, ενόψει της μάχης με τους Μπλαουγκράνα.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ