Σαμπιονά και Γαλατά

Οι προτάσεις στοιχήματος του Ηρακλή Αντύπα από το πρόγραμμα του Σαββάτου 19/10!

Εξαιρετικά ξεκίνησε το τριήμερο. Το χθεσινό παρολί με συνολική απόδοση 7,6 πέρασε και μάλιστα ξεκούραστα. Η στήλη αποφάσισε να κάνει παιχνίδι με τα γκολ στο αγαπημένο πρωτάθλημα της Β’ Ολλανδίας και οι ομάδες που επιλέξαμε είχαν… όρεξη.

Έχουμε και λέμε. Τα over 3,5 στα παιχνίδια Εξέλσιορ – Μάαστριχτ και Άλκμααρ Β’ – Χέλμοντ ήρθαν πανεύκολα και το ίδιο συνέβη και με το over 2,5 στο Ντεν Μπος – Φίτεσε. Είναι χαρακτηριστικό, ότι και στα τρία παιχνίδια μπήκαν περισσότερα γκολ από αυτά που θέλαμε και το ταμείο μας έφτιαξε κάβα για το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης: Το… άλυτο πρόβλημα του Ολυμπιακού (vids)

Το κουπόνι είναι φυσικά γεμάτο, υπάρχουν αρκετές επιλογές και όπως λέω πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να αποφύγουμε τις κακοτοπιές για να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό…

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Μπρεστ – Ρεν προγνωστικά
Και οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η Μπρεστ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετρά δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μεσοβδόμαδα θα βρεθεί στο δρόμο της η Λεβερκούζεν.

Η Ρεν μπορεί στις επτά πρώτες αγωνιστικές να έχει συγκεντρώσει μόνο επτά βαθμούς (δυο νίκες και μία ισοπαλία), αλλά έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια. Γεγονός, που δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Η Μπρεστ θέλει να εκμεταλλευθεί την έδρα της, αλλά το σημερινό ματς είναι δύσκολο σε πρόβλεψη, κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις. Θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,75 και θα αφήσω το σημείο στην ησυχία του…

Αντάλιασπορ – Γαλατά προγνωστικά
Μόνο με ιδανικό τρόπο δεν έκλεισε τις υποχρεώσεις της η Αντάλιασπορ, πριν την διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Μία νίκη στα πέντε τελευταία της ματς και δε νομίζω ότι θα βελτιώσει τον απολογισμό της, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γαλατά.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 1η θέση, θέλουν να κατακτήσουν και φέτος το πρωτάθλημα και στο σημερινό ματς είναι το φαβορί για τη νίκη. Διαθέτουν εξαιρετική επιθετική γραμμή και θα ποντάρω τόσο στη νίκη τους, όσο και στο να σημειωθούν στο ματς, τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Το συνδυαστικό 2 & over 3,5 το συναντάμε στο εξαιρετικό 2,32 και θα το τιμήσω.

Παρί Σαν Ζερμέν – Στρασβούργο προγνωστικά

Την ευκαιρία να πιάσει στην 1η θέση τη Μονακό (γκέλαρε χθες με τη Λιλ) έχει η Παρί, αρκεί να κερδίσει σήμερα το Στρασβούργο. Στο πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες και μπορούν να εκμεταλλευθούν την έδρα τους.

Η απόδοση στη νίκη τους δεν αξίζει. Είναι μικρή και απέναντί τους θα βρεθεί μια ομάδα που μετρά τρεις ισοπαλίες και μία νίκη στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια.

Μιλάμε για ομάδες που σκοράρουν και το Στρασβούργο, μπορεί να βάλει δύσκολα στη Παρί. Αξίζει – κατά τη γνώμη μου – το να ποντάρει κάποιος στην bet365 στο over 2,5 μαζί με το goal/goal σε απόδοση 1,95.

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:00 Μπρεστ – Ρεν: g/g (1,75)

19:00 Αντάλιασπορ – Γαλατά: 2 & over 3,5 (2,32)

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Στρασβούργο: g/g & over 2,5 (1,95)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από