ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Τα… φώτα στο Βίζνικ Σέντερ.

Εκεί που Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός συναντιόνται για την 4η αγωνιστική της Euroleague (21:45).

Μαντάρα τα έκανε στο Παρίσι ο Παναθηναϊκός. Η πρώτη ήττα της ομάδας του Εργκίν Αταμάν στην εφετινή Euroleague είναι πλέον γεγονός, μιας και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το ματς με την Παρί. Το… έβλεπε να ερχόταν ο Εργκίν Αταμάν, αλλά οι παίκτες του δεν εμφανίστηκαν υποψιασμένοι κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα. «Η σεζόν είναι μεγάλη, θα παίξουμε πολλά παιχνίδια. Φυσικά χθες δεν παίξαμε καλά, η Παρί έπαιξε εξαιρετικά με τρομερό τέμπο. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία εντελώς διαφορετική ομάδα, διαφορετικό ρόστερ και τακτική.

Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ μας και ελπίζω να δώσουμε μια απάντηση για την κακή μας απόδοση στο Παρίσι. Σε αυτά τα ρόστερ δεν υπάρχει ένα κλειδί, μάλλον κλειδιά, τα ριμπάουντ είναι πολύ σημαντικά επειδή με τον Ταβάρες στο παρκέ παίρνουν πολλά επιθετικά. Στην επίθεση πρέπει να επιτεθούμε έξυπνα με καλές αποστάσεις, όταν ο Ταβάρες είναι στο παρκέ και όταν δεν είναι. Και αμυντικά, η Ρεάλ έχει τρομερή προοπτική. Μπορεί να έχει χάσει δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής στην EuroLeague αλλά η πραγματικότητα είναι πως η Ρεάλ έχει ένα από τα πιο επικίνδυνα και ανταγωνιστικά ρόστερ για τον τίτλο», τόνισε ο Εργκίν Αταμάν για τη μάχη με τη Ρεάλ.

Παραπατάει και η Ρεάλ Μαδρίτης, που γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Μπασκόνια. Σαλάτα τα έκαναν οι Μαδριλένοι και πλέον βρίσκονται στο 1-2 μετά από τρεις αγωνιστικές. «Μας περιμένει ένας πολύ δυνατός Παναθηναϊκός, αν και μόλις έχασε στο Παρίσι, με όλους τους αστέρες του περσινού ρόστερ και κάποιες προσθήκες να ενισχύουν την ομάδα του. Αλλά παίζουμε στο σπίτι μας, στο «WiZink Center», με την υποστήριξη των οπαδών μας και ελπίζοντας να κάνουμε αυτό το βήμα μπροστά για να αρχίσουμε να προσθέτουμε νίκες», τόνισε ο Τσου Ματέο.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ