Σε διπλό… ταμπλό!

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο θα ρίξουμε τα δίχτυα μας στο σημερινό κουπόνι (16/10).  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΟΝΑΚΟ (21:30): Δεν έχει πείσει για την ώρα με την εικόνα της η Μπαρτσελόνα. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Ζάλγκιρις στο Κάουνας και στην συνέχεια έκανε το αυτονόητο απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου μπροστά στο κοινό της. Πλέον έχει το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής παιχνίδι της απέναντι στην Μονακό και θέλει νίκη για να πάρει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Έχει αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ, τους Πάντερ, Σαρ, Νούνιεζ, Άντερσον, Μέτου και Φαλ, οπότε χρειάζεται χρόνο για να βρει ρυθμό και αγωνιστική χημεία. Απόψε μοναδικός απών θα είναι ο τραυματίας Πάρα. Είναι έστω και οριακά φαβορί για την νίκη, καθώς εντός έδρας είναι παραδοσιακά μια από τις πιο ισχυρές ομάδες. Θα προσπαθήσει να το κάνει μέσω της άμυνας, όμως όσο καλή και αν είναι στα μετόπισθεν, θα χρειαστεί τουλάχιστον 80 πόντους για να επικρατήσει.

Δείτε τις αποδόσεις για τον Νικητή Euroleague

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΟΝΑΚΟ (21:30): Παρόλο που έχει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικά προβλήματα τραυματισμών με τους Νικ Καλάθη και Φουρκάν Κορκμάζ, έχει καταφέρει να κάνει το 2/2. Απέναντι σε Ολίμπια Μιλάνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ στην έδρα της και σήμερα δίνει το πρώτο παιχνίδι μακριά από το Πριγκιπάτο. Δύσκολη αποστολή απέναντι στην Μπαρτσελόνα που είναι το φαβορί, όμως δεδομένα η Μονακό μπορεί να είναι το λιγότερο ανταγωνιστική. Αντέδρασε άμεσα για να καλύψει τους τραυματίες, αποκτώντας ξανά τον Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος αποχώρησε από την Μακάμπι. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο σήμερα, όμως δεδομένα γεμίζει ακόμα περισσότερο την ήδη γεμάτη και ποιοτική περιφερειακή γραμμή της.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΟΝΑΚΟ) 

ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ (03:45): Η Σάο Πάουλο αποτελεί μία από τις καλύτερες ομάδες στη Βραζιλία τη φετινή χρονιά και μπορεί υπό προϋποθέσεις να διεκδικήσει θέση ακόμη και στην πρώτη τριάδα. Έχει ένα εξαιρετικό και πανάκριβο ρόστερ και ο στόχος της ήταν η πρώτη τετράδα. Μέχρι στιγμής είναι μέσα στο «κόλπο», παίζει καλά και έχει μία από τις πιο δυνατές έδρες στη Βραζιλία. Συγκεκριμένα, μετά από 29 παιχνίδια στο πρωτάθλημα είναι στην 5η θέση και έχει 47 βαθμούς. Είναι στο -13 από την κορυφή και δεν θα προλάβει με 9 ματς, είναι όμως στο -8 από την τρίτη θέση και τη Φορταλέζα. Σκοράρει 38 τέρματα, ενώ δέχεται 32. Από εκεί και πέρα, προέρχεται από ήττα στην έδρα της Κουϊάμπα με 2-0, ενώ η διακοπή μόνο καλό μπορούσε να της κάνει.

Δες τι παίζω σήμερα 

ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ (03:45): Η Βάσκο Ντα Γκάμα από την άλλη είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής χρονιάς, ειδικά αν βάλει κανείς κάτω το γεγονός ότι πέρσι σώθηκε στις τελευταίες αγωνιστικές και ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Η βελτίωση της είναι μεγάλη, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Βραζιλίας. Η Βάσκο θα δώσει βάρος στη ρεβάνς με την Ατλέτικο Μινέιρο, που γίνεται στην έδρα της και είναι πιθανό να μην παίξει με βασικούς κόντρα στη Σάο Πάουλο. Από εκεί και πέρα, στο πρωτάθλημα προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα της κόντρα στη Ζουβεντούδε με 1-1. Θέλει να μπει στην πρώτη δεκάδα και δεν τα πηγαίνει άσχημα. Μετά από 28 ματς έχει 37 βαθμούς και είναι ακριβώς στην 10η θέση, την ώρα που σκοράρει 32 τέρματα και έχει 38 παθητικό.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ) 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από