Στήριξη στα φαβορί

Στήριξη στα φαβορί

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Με το Nations League να ρίχνει αυλαία και την διαβολοβδομάδα της Euroleague να ξεκινά το σημερινό (15/10) κουπόνι εμπεριέχει ξανά αρκετές επιλογές για όλα τα… γούστα. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ (21:15): Τρίτο παιχνίδι σε πέντε μέρες για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, μετά την δύσκολη νίκη κόντρα στην Ζάλγκιρις Κάουνας την Παρασκευή και τον… περίπατο απέναντι στον Άρη για το πρωτάθλημα την Κυριακή. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό, αλλά φανερά θέλει ακόμα χρόνο για να ενσωματώσει τους καινούργιους παίκτες και να βρει σταθερότητα. Ο Φουρνιέ ανεβαίνει συνεχώς και δίνει σημαντικές βοήθειες σε σκοράρισμα και δημιουργία, ενώ η επιστροφή του Φαλ, έδειξε από την αρχή πόσο αλλάζει όλη την λειτουργία της ομάδας. Απέναντι στην ασταθή Ολίμπια, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν έστω και δύσκολα μια ακόμα νίκη στην συγκομιδή τους. Δεν υπολογίζονται για απόψε οι Γουίλιαμς-Γκος, Μιλουτίνοφ και Έβανς, ενώ ο Πετρούσεφ προφυλάχτηκε την Κυριακή λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε μέσα στην εβδομάδα.

Δείτε το σημερινό κουπόνι μπάσκετ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ (21:15): Πήρε μετά κόπων και βασάνων την πρώτη της νίκη στην Ευρωλίγκα την προηγούμενη εβδομάδα, επικρατώντας εντός έδρας της νεοφώτιστης στην διοργάνωση Παρί. Στο ιταλικό πρωτάθλημα όπου ήδη έχει υποστεί μία ήττα, δυσκολεύτηκε επίσης μπροστά στο κοινό της για να κάμψει την αντίσταση της Μπρέσια. Παρόλο που φέτος έχει προσθέσει ποιοτικά υλικά που είναι περισσότερο παίκτες ομάδας, θέλει χρόνο για να βρει σταθερότητα και παρουσιάζει τις γνωστές παθογένειες των τελευταίων ετών. Σε καλή κατάσταση δείχνουν να είναι οι βασικοί της σκόρερ Μίροτιτς και Σιλντς, που θέλουν πολύ προσοχή από τον Ολυμπιακό. Εκτός είναι ο σημαντικός σέντερ, Τζος Νίμπο λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολος με τις πιθανότητες υπέρ του ο χρήσιμος γκαρντ, Λεάντρο Μπολμάρο.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ)

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ (21:45): Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Ισπανία στο Nations League και κορυφή του ομίλου με εφτά βαθμούς, με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Στο θεωρητικά και βαθμολογικά ντέρμπι απέναντι στη Δανία, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και χρειάστηκε να φτάσει έως το τελευταίο δεκάλεπτο για να βρει το γκολ της νίκης. Συγκεκριμένα στο 79′ ο Θουμπιμέντι ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για να χαρίσει τη νίκη στην Ισπανία με το τελικό 1-0 και να τη φέρει στους εφτά βαθμούς, έναν περισσότερο από τη Δανία. Παραμένουν αήττητοι οι Ισπανοί για 15 συνεχόμενα παιχνίδια, η τελευταία φορά που γνώρισαν την ήττα ήταν σε φιλικό στις 22 Μαρτίου με 0-1 από την Κολομβία. Έκτοτε σε 13 παιχνίδια έχουν 11 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Δες όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες 

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ (21:45): Επιτέλους νίκη για τη Σερβία, που στα ματς του Σεπτεμβρίου είχε μια ισοπαλία και μια ήττα και συνολικά είχε πέντε παιχνίδια μακριά από τις νίκες. Το βράδυ του Σαββάτου επικράτησε με 2-0 της Ελβετίας στο Βελιγράδι, έχοντας αυτή τη φορά εξαιρετική απόδοση κυρίως από τη μέση και μπροστά. Σκόραρε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με το αυτογκόλ του Ελβέντι να ανοίγει το σκορ, σε ένα πρώτο μέρος που ήταν κυρίαρχη. Η επιστροφή του Μίτροβιτς συνδυάστηκε με τι άλλο, με γκολ, με τον Σέρβο επιθετικό να σκοράρει στο 61′ για το 2-0 των Σέρβων.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΙΣΠΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ