Slam Dunk 2 #2 | Η σιγουριά του Αταμάν και το φυσιολογικό… ψάξιμο του Μπαρτζώκα

Slam Dunk 2 #2 | Η σιγουριά του Αταμάν και το φυσιολογικό… ψάξιμο του Μπαρτζώκα

Θετικό το ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό, λογικά πιο δύσκολο για τον Ολυμπιακό, αλλά από εδώ και πέρα σταδιακά όλες οι ομάδες θα βρίσκουν δυσκολίες

Το Slam Dunk, η μπασκετική εκπομπή του StoiximaView επέστρεψε ανανεωμένη και μετά τη πρεμιέρα, τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερη. Η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να έχει περισσότερη μπασκετική δράση από ποτέ και η κορυφαία τριάδα, είναι εδώ για να τα συζητήσει όλα.

Ο Νίκος Ζέρβας, η Δήμητρα Ηρειώτη και η Τόνια Σπανού είναι στις θέσεις τους, με τη σεζόν που έρχεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον σε Euroleague, Basket League και NBA. Μετά το πρώτο επεισόδιο και όσα είπαμε για το «γεμάτο» καλοκαίρι, πάμε στην επόμενη ημέρα και στις πρώτες αγωνιστικές της Euroleague.

Θετικό το ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό, λογικά πιο δύσκολο για τον Ολυμπιακό, αλλά από εδώ και πέρα σταδιακά όλες οι ομάδες θα βρίσκουν δυσκολίες. Περιμένουμε να δούμε πόσο καλύτερες θα γίνονται και πως θα ανταποκρίνονται. 

Τα πάντα για το Casino της Stoiximan μόνο εδώ.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μια δύσκολη εβδομάδα, με δοκιμασίες σε Παρίσι, όπου θα αντιμετωπίσει τη Παρί και στη Μαδρίτη όπου πηγαίνει να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ. Ποιο θα είναι το ρεκόρ, με το οποίο θα επιστρέψει στην Ελλάδα ευχαριστημένος; Ο Αταμάν επιλέγει να πηγαίνει σε σίγουρες συνταγές μέχρι τώρα και αυτό έχει δώσει ένα μικρό πλεονέκτημα στους «πράσινους» μέχρι τώρα, ενώ στη συζήτηση μπαίνει και η άνοδος του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Ολυμπιακός έχει σύμμαχο του τον χρόνο και φυσικά τις επιστροφές από τους τραυματισμούς. Μέσα από τα παιχνίδια οι καινούργιοι παίκτες καταφέρνουν να μαθαίνουν όλο και καλύτερα τα συστήματα της ομάδας και όσα θέλει ο προπονητής από εκείνους, ενώ η επιστροφή Φαλ έκανε αμέσως τη διαφορά. Ολίμπια Μιλάνο και Εφές οι δύο προκλήσεις του Ολυμπιακού γι΄αυτή την εβδομάδα και ο Μπαρτζώκας θα έχει την ευκαιρία να προσθέσει και άλλα πολύ σημαντικά κομμάτια στο παζλ του.

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουπρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Δείτε το 2ο επεισόδιο του Slam Dunk:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ