Η Novibet γίνεται Official Betting Partner του NBA στην Ελλάδα

Το NBΑ και η Novibet ανακοινώνουν σήμερα την έναρξη μιας πολυετούς συνεργασίας.

ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ, 14 Οκτωβρίου 2024 – Το NBA (National Basketball Association) και η Novibet – μία από τις κορυφαίες εταιρείες online gaming– ανακοινώνουν σήμερα την έναρξη μιας πολυετούς συνεργασίας, που καθιστά την Novibet  την πρώτη εταιρεία που γίνεται Official Betting Partner του NBA στην Ελλάδα.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Novibet θα προσφέρει στα μέλη της στην Ελλάδα μια αυθεντική εμπειρία παιχνιδιού, πρόσβαση σε επίσημο merchandise του NBA και θα προβάλλεται στα τοπικά ψηφιακά μέσα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης του NBA. Επιπλέον, η Novibet θα είναι Presenting Partner της ελληνικής εκδοχής του NBA Pick’Em: Bracket Challenge, ενός από τα free-to-play παιχνίδια προβλέψεων του NBA, θα διοργανώνει εκδηλώσεις για τους φιλάθλους και θα προσφέρει αποκλειστικές ευκαιρίες σε επιλεγμένο κοινό να παρακολουθήσει live αγώνες του NBA στην Αμερική, φέρνοντας το κοινό της Ελλάδας πιο κοντά στο παιχνίδι. Η Novibet και το NBA θα προωθήσουν επίσης τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και θα συνεργαστούν για βέλτιστες πρακτικές διασφάλισης της ακεραιότητας των αγώνων του NBA.

«Αυτή η συνεργασία μας επιτρέπει να ενισχύσουμε τo ενδιαφέρον του κοινού για το NBA  και να τους παρέχουμε μοναδικές ευκαιρίες ψυχαγωγίας, θέτοντας το μπάσκετ στο επίκεντρο», δήλωσε ο Πρόεδρος της Novibet, Ροδόλφος Οντόνι. «Καθώς το NBA κερδίζει έδαφος ως ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στην Ελλάδα, ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους με τη δυναμική του δράση και τη ζωντανή του κουλτούρα, αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας. Η Novibet θα ενσωματώσει την επωνυμία (branding) του NBA στις πλατφόρμες της, προσφέροντας στους χρήστες μας μια κορυφαία και καθηλωτική εμπειρία. Το μπάσκετ είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι· είναι μια γιορτή της κοινότητας, του συναγωνισμού και της προσπάθειας για αριστεία. Ανυπομονούμε για αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, που ξεκινάει δυναμικά από σήμερα».

«Οι φίλαθλοι του NBA στην Ελλάδα θα έχουν πλέον ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να ακολουθήσουν και να συνδεθούν με τους αγαπημένους τους παίκτες και ομάδες», δήλωσε ο Kuljeet Sindhar, Αντιπρόεδρος του NBA, International Gaming & Data Ventures. «Με την έναρξη της σεζόν του NBA 2024-25 να πλησιάζει, ανυπομονούμε να εργαστούμε από κοινού με την Novibet ώστε να κινητοποιήσουμε τους φιλάθλους να ασχοληθούν με το μπάσκετ με νέους και δημιουργικούς τρόπους».

Το ελληνικό κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει τη σεζόν 2024-25 μέσω του NBA League Pass, την premium live-game υπηρεσία της λίγκας, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω NBA App.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το NBA, οι φίλαθλοι στην Ευρώπη μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα @NBA στο Facebook και να ακολουθήσουν τον λογαριασμό @NBA στο Χ και το @NBAEurope στο Instagram. Οι φίλαθλοι μπορούν επίσης να κατεβάσουν την εφαρμογή NBA για ειδήσεις, ενημερώσεις, σκορ, στατιστικά και βίντεο και να αγοράσουν τα τελευταία προϊόντα NBA στο NBAStore.eu.

Σχετικά με το NBA

Το National Basketball Association (NBA) είναι ένας παγκόσμιος αθλητικός και μιντιακός οργανισμός με αποστολή να εμπνέει και να συνδέει ανθρώπους παντού μέσω της δύναμης του μπάσκετ. Με επίκεντρο πέντε επαγγελματικές αθλητικά πρωταθλήματα: το NBA, το WNBA, το NBA G League, το NBA 2K League και το Basketball Africa League, το NBA έχει δημιουργήσει σημαντική διεθνή παρουσία, με αγώνες και προγράμματα διαθέσιμα σε 214 χώρες και περιοχές σε 60 γλώσσες, και προϊόντα προς πώληση σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές σε όλες τις ηπείρους. Στο ρόστερ του NBA για την έναρξη της σεζόν 2023-24 συμμετείχαν αριθμός ρεκόρ 125 διεθνών παικτών από 40 χώρες και περιοχές. Τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία του NBA περιλαμβάνουν το NBA TV, το NBA.com, την εφαρμογή NBA και το NBA League Pass. Το NBA έχει δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες στα κοινωνικά μέσα, με περισσότερα από 2,3 δισεκατομμύρια likes και ακολούθους παγκοσμίως σε όλες τις πλατφόρμες των πρωταθλημάτων, των ομάδων και των παικτών. Το NBA Cares, η παγκόσμια πλατφόρμα κοινωνικής ευθύνης του NBA, συνεργάζεται με διεθνούς φήμης οργανισμούς για να αντιμετωπίσει σημαντικά κοινωνικά ζητήματα στους τομείς της εκπαίδευσης, της ένταξης, της ανάπτυξης των νέων και της οικογένειας, της υγείας και της ευεξίας.

Σχετικά με τη Novibet

H Novibet δραστηριοποιείται από το 2010 στον τομέα παροχής υπηρεσιών διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Με παρουσία σε 10 χώρες παγκοσμίως (Ελλάδα, Βραζιλία, Ιρλανδία, Φινλανδία, Μεξικό, Χιλή, Εκουαδόρ, Καναδά, Κύπρο, Νέα Ζηλανδία), δύο tech hubs σε Ελλάδα και Μάλτα και 1000+ εργαζόμενους, η Novibet προσφέρει υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας που την κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων GameTech εταιρειών διεθνώς. 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από