Τριάδα για ρεπετισιόν

Τα προγνωστικά στοιχήματος του Ηρακλή Αντύπα από το πρόγραμμα της Δευτέρας 14/10!

Όμορφα έκλεισε η εβδομάδα για τη στήλη. Η χθεσινή τριάδα πέρασε, με συνολική απόδοση 5,3 και μάλιστα χωρίς μεγάλο σασπένς. Μόνο το πρώτο χρονικά παιχνίδι μας δυσκόλεψε, αφού το over 2,5 στο Φινλανδία – Αγγλία έγινε στο 83’.

Το goal/goal στο Αυστρία – Νορβηγία εμφανίστηκε από το πρώτο ημίχρονο, ενώ η εικόνα της Εθνικής δεν μας ανησύχησε στο ματς με τους Ιρλανδούς. Είχαμε ποντάρει στη νίκη της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το νερό μπήκε στο αυλάκι, στο 48’ με το γκολ του Μπακασέτα.

Και σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί με ματς από το Nations League, με στόχο φυσικά την ρεπετισιόν.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Γερμανία – Ολλανδία προγνωστικά
Το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει την 1η θέση του ομίλου. Οι Γερμανοί βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση. Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουν αποκτήσει προβάδισμα δύο βαθμών από τους Ολλανδούς, οι οποίοι ήρθαν ισόπαλοι με τους Ούγγρους.

Τα «πάντσερ» μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία (στην Ολλανδία) και με νίκη σήμερα εξασφαλίζουν την πρωτιά. Οι φιλοξενούμενοι , μόνο ως αμελητέα ποσότητα δεν μπορούν να θεωρηθούν και θα παλέψουν το ματς, έστω και αν έχουν σημαντικά θέματα στο αμυντικό κομμάτι.

Θα αγοράσω το 1Χ μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 2,05.

Βέλγιο – Γαλλία προγνωστικά
Οι Βέλγοι εκμεταλλεύθηκαν το πλεονέκτημα που τους προέκυψε στο παιχνίδι με τους Ιταλούς, με την αποβολή του Πελεγκρίνι και κατάφεραν και να γυρίσουν το ματς. Έχαναν με 2-0 και τελικά πήραν την ισοπαλία με 2-2.

Σήμερα, κόντρα στους Γάλλους θέλουν τη νίκη, αλλά απ’ όποια πλευρά και αν το δει κανείς, η αποστολή τους δεν είναι εύκολη. Δύσκολο σε πρόβλεψη ματς, όσον αφορά το τελικό σημείο. Θα αγοράσω το goal/goal σε απόδοση 1,70, το οποίο θεωρώ πιθανό να εμφανιστεί.

Εσθονία – Σουηδία προγνωστικά
Οι Σουηδοί, μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έχουν τον πρώτο λόγο για την 1η θέση. Και αυτό συμβαίνει, λόγω της ισοπαλίας που πήραν στην Σλοβακία. Διαθέτουν εξαιρετική επιθετική γραμμή και δεν είναι τυχαίο, ότι στα τρία παιχνίδια στο Nations League, έχουν σημειώσει επτά γκολ.

Οι Εσθονοί κέρδισαν το Αζερμπαϊτζάν, αλλά δύσκολα θα κάνουν τη ζημιά στους Σουηδούς. Φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι και η νίκη τους μαζί με το over 2,5 έχει απόδοση 1,75. Ωστόσο, αν πάρουμε το Χ2 & over 2.5 η απόδοση είναι 1,72. Ελάχιστη η διαφορά για να προσθέσουμε στην επιλογή μας και άλλα αποτελέσματα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 Γερμανία – Ολλανδία: 1 & Over 2,5 (2,05)

21:45 Βέλγιο – Γαλλία: G/G (1,70)

21:45 Εσθονία – Σουηδία Χ2 & Over 2,5 (1,72)

Πηγή: bethome.gr

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από