Η πιο γοητευτική «γαλανόλευκη»

Τα προγνωστικά του στοιχήματος που ξεχώρισε ο Δημήτρης Βασιλάκος για σήμερα 13/10.

Θετικό το πρόσημο (+21 μονάδες) της σαββατιάτικης στήλης, επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal στην Βαρσοβία, αλλά νωρίτερα το ποντάρισμα στους Κροάτες (-1) το πήραμε πίσω.

Ελλάδα – Ιρλανδία

H ομάδα του Γιοβάνοβιτς σοκαρίστηκε με τον άδικο χαμό του Μπάλντοκ την Τετάρτη και λιγότερο από 24 ώρες αργότερα σόκαρε ποδοσφαιρικά όλη την Ευρώπη. Η εμφάνιση της “γαλανόλευκης” στο Γουέμπλεϊ ήταν πιο γοητευτική που έχουμε δει ποτέ. Λαμβάνοντας την τοποθεσία και την ισχύ του αντιπάλου.

Εξέθεσε τους λαμπερούς Άγγλους και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για να κατακτήσει τον όμιλο. Με καταπληκτικό pressing και μεταβάσεις που θα ζήλευε καλοδουλεμένος σύλλογος. Με ξεκάθαρους ρόλους, με αποφασιστικότητα κι εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της. Με αυτό το μομέντουμ δύσκολα θα “κολλήσει” σήμερα απέναντι στους Ιρλανδούς, τους οποίους κέρδισε πειστικά τον Σεπτέμβριο στο Δουβλίνο. Επιλογή το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.50.

Αυστρία – Νορβηγία

Οι Αυστριακοί διέλυσαν το Καζακστάν (4-0) την περασμένη Πέμπτη, υπενθυμίζοντας το ωραίο, γρήγορο, πιεστικό στυλ παιχνιδιού που παρουσιάσαν στο πρόσφατο Euro. Εξίσου επιθετικά αναμένεται να παίξουν και σήμερα απέναντι στους Νορβηγούς, για να καλύψουν την ήττα του Σεπτεμβρίου στο Όσλο (2-1) και να τους πιάσουν στην κορυφή του ομίλου.

Οι Σκανδιναβοί είναι σε πολύ καλή κατάσταση, την Πέμπτη έκαναν πειστική εμφάνιση απέναντι στους “σκληρούς” Σλοβένους (3-0), με τον Χάαλαντ να σκοράρει δις για να γίνει ο all-time σκόρερ της χώρας του. Προβλέπουμε χορταστικό ματς στο Λιντς, επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.30.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Ελλάδα – Ιρλανδία ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 2.50)

21:45 | Αυστρία – Νορβηγία ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.30)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από