Αξία στα φαβορί

Αξία στα φαβορί

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Δυάδα από Nations League σήμερα με ωραία ματς να ξεχωρίζουν και τις επιλογές να είναι δυνατές, σε κορυφαίες αποδόσεις.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ (19:00): Από το κακό, στο χειρότερο στο εφετινό Nations League η Φινλανδία. Το ένα αρνητικό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο για την ομάδα του Μάρκου Κάρνεβα, που δεν μπορεί να σταυρώσει ούτε βαθμό. Τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια ο απολογισμός για τους γηπεδούχους, που δεν τα κατάφεραν ούτε στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ιρλανδία. Παρόλο που προηγήθηκε με γκολ του Πογιάμπαλο η Φινλανδία, στη συνέχεια… εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Κάπως έτσι, οι Ιρλανδοί, βρήκαν την ευκαιρία και έφεραν τούμπα την κατάσταση στο Ελσίνκι. Δύσκολα τα πράγματα για την Φινλανδία, που βάζει πλώρη για επιστροφή στην League C του Nations League. Την Αγγλία βρίσκουν στον δρόμο τους οι γηπεδούχοι και το ενδεχόμενο να διευρυνθεί το αρνητικό σερί είναι κάτι παραπάνω από ορατό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Πούκι. 

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ (19:00): Την… πάτησαν οι υπερόπτες Άγγλοι. Σε ένα ματς όπου δεν έπρεπε να διεξαχθεί ποτέ, οι παίκτες της Ελλάδας, κατέθεσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ, φεύγοντας με το τρίποντο από το Νησί. Η εντός έδρας ήττα από την Εθνική μας ομάδα ενδέχεται να πυροδοτήσει εξελίξεις στην Αγγλία, με την Ομοσπονδία να εξετάζει τις επιλογές της για την άκρη του πάγκου. Ο Λι Κάρσλεϊ πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο τιμόνι, με τον Τόμας Τούχελ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. «Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι ιδανικά. Ήμασταν χειρότεροι από την Ελλάδα σε πολλά σημεία του παιχνιδιού. Δοκιμάσαμε κάτι καινούριο όσον αφορά το σύστημά μας, αλλά δεν δώσαμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να δούμε αν αυτή η απόφαση ήταν η σωστή. Η Ελλάδα έπαιξε πολύ καλά και είχε τεράστιο κίνητρο. Δεν έχω πρόβλημα να αναλάβω την ευθύνη για την ήττα», τόνισε ο κόουτς της Αγγλίας μετά και το αρνητικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Ελλάδα. Δέχεται… πυρά από παντού ο Κάρσλεϊ και πιθανότατα θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Αμφίβολος ξανά ο Κέιν, με τον Γουότκινς να προβάρει φανέλα βασικού κόντρα στην Φινλανδία. 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ)

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ (21:45): Ο αδόκητος χαμός του Τζορτζ Μπάλντοκ μία μέρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι που έδινε η Ελλάδα στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Αγγλία έφερε θλίψη σε όλους. Οι παίκτες μπήκαν να παίξουν ένα παιχνίδι που αλλιώς το περίμεναν και αλλιώς τελικά τους βρήκε, όμως στο ποδοσφαιρικό σκέλος έδωσαν μια παράσταση. Για τον Τζορτζ. Για τον Τζορτζ η εμφάνιση, για τον Τζορτζ και η μεγάλη νίκη μέσα στο Γουέμπλεϊ, πρώτη στην ιστορία της Ελλάδας απέναντι στους Άγγλους. Με δύο γκολ του Παυλίδη, με άλλα τρία να ακυρώνονται ως οφσάιντ, με την Αγγλία να ισοφαρίζει στο 87′ με τον Μπέλιγχαμ και να παίρνει το μομέντουμ. Αλλά η εικόνα της Ελλάδας ήταν μαγική, ίσως η καλύτερη τα τελευταία είκοσι χρόνια, από την κατάκτηση του EURO και έπειτα. Απέναντι στην Ιρλανδία η Εθνική θέλει να ολοκληρώσει και αυτή τη δυάδα αγώνων με νίκες και να είναι μόνο στην κορυφή όπως και τώρα. Που θα σημαίνει ότι θα της αρκεί μια νίκη και μια ισοπαλία στα ματς του Νοεμβρίου για να εξασφαλίσει την πρωτιά. Εκτός είναι ο Ιωαννίδης φυσικά, που δεν κλήθηκε λόγω του τραυματισμού, άρρωστοι ήταν οι Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας που είναι αμφίβολοι.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ (21:45): Πρώτη νίκη στον όμιλο του Nations League για την Ιρλανδία, που τη φέρνει σε ρόλο φαβορί για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Μετά τις ισάριθμες ήττες με το ίδιο σκορ (2-0) από Αγγλία και Ελλάδα, η Ιρλανδία έκανε τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη Φινλανδία και επιβλήθηκε με 2-1 μέσα στο Ελσίνκι, δείχνοντας πως είναι σκληρό καρύδι. Και χρειάζεται προσοχή. Ο Πογιάνμπαλο στο 17′ άνοιξε το σκορ για τους Φινλανδούς, αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν… πράσινο. Οι Ιρλανδοί ισοφάρισαν στο 57′ με κεφαλιά του Σκέιλς και ολοκλήρωσαν στο 88ο λεπτό τη μεγάλη ανατροπή με σουτ του Μπρέιντι που διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Δεν προέκυψαν προβλήματα για τους Ιρλανδούς. «Η απώλεια του Μπάλντοκ θα φέρει τους Έλληνες πιο κοντά, η ζωή είναι κάτι περισσότερο από το ποδόσφαιρο» είπε ο προπονητής της Ιρλανδίας, Χέιμιρ Χάλγκριμσον.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΕΛΛΑΔΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ)

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ