Κροάτικη ανωτερότητα & γκολ στη Βαρσοβία

Κροάτικη ανωτερότητα & γκολ στη Βαρσοβία

Οι στοιχηματικές προτάσεις που ξεχώρισε ο Δημήτρης Βασιλάκος από το κουπόνι του στοιχήματος της ημέρας 12/10!

Συνεχίστηκε το αρνητικό πρόσημο της στήλης, στις -55 μονάδες ο χθεσινός απολογισμός αφού η Γερμανία δεν εξαργύρωσε πλήρως την κυριαρχία της στη Βοσνία και δέχθηκε τη μείωση στο 70′ για να χαθεί το -1.5 των πάντσερ. Επιπλέον, το Over 2.5 στο Γουότερφορντ παραδόξως έμεινε στο 0-0.

Κροατία – Σκωτία

Οι Κροάτες απέτυχαν στο πρόσφατο Euro, απέτυχαν και στην εκτός έδρας πρεμιέρα του Nations League απέναντι στους Πορτογάλους (2-1), αλλά στις 8 του Σεπτέμβρη έκαναν πειστική νίκη επί της Πολωνίας. Φτωχό το 1-0 που έγραψαν, με γκολ-φάουλ του Μόντριτς, ήλεγξαν το τέμπο, πίεσαν και είχαν αρκετές ευκαιρίες για γρήγορο προβάδισμα.

Προβλέπουμε ότι θα επιβάλλουν τον ρυθμό τους και σήμερα απέναντι σε μία Σκωτία που απογοήτευσε στο Euro. Απέτυχε στην εντος έδρας πρεμιέρα του Nations League με την Πολωνία (2-3) και ήταν πολύ τυχερή που ηττήθηκε μόλις 2-1 στην Πορτογαλία, η οποία ξόδεψε σωρεία μεγάλων ευκαιριών. Επιλογή λοιπόν το Κροατία -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.05.

Πολωνία – Πορτογαλία

Δυνατό παιχνίδι στη Βαρσοβία για την League A του Nations League, οι Πορτογάλοι είναι σωστά το φαβορί στις αποδόσεις. Η Πολωνία όμως έχει σε πολύ καλή κατάσταση τους στράικερ της, ειδικά το Λεβαντόφσκι, ο οποίος έχει αναγεννηθεί με την Μπαρσελόνα και μπορεί να απειλήσει την Πορτογαλία που δέχθηκε γκολ και στα δύο πρώτα εντός έδρας ματς του ομίλου. Αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 1.85, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Κροατία – Σκωτία ➡ Κροατία -1 ασιατικό (απόδοση 2.05)

21:45 | Πολωνία – Πορτογαλία ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.85)

Πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ