Γκολ για… ταμείο

Γκολ για… ταμείο

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Δυάδα από Nations League σήμερα με ωραία ματς να ξεχωρίζουν και τις επιλογές να είναι δυνατές, σε κορυφαίες αποδόσεις.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (21:45): Το πάλεψε στο Όσιγιεκ, αλλά δεν μπόρεσε να τσιμπήσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας η Πολωνία. Πλήρωσε την επιθετική αστοχία της η ομάδα του Μίκαελ Πρόμπιερζ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από την παρέα του Λούκα Μόντριτς. Είχε και αρκετά θέματα στα μετόπισθεν η Πολωνία και δεν ήταν λίγες οι φορές που γλίτωσε από ένα δεύτερο γκολ. Τα αφήνει όλα πίσω της και προχωράει η Πολωνία, μιας και έχει μπροστά της άλλη μία δύσκολη αποστολή. Αυτή τη φορά, κόντρα στην Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μία νίκη σε δύο αγωνιστικές μετράνε οι γηπεδούχοι και θα προσπαθήσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων στην αναμέτρηση με τους Ίβηρες. Την εκπληκτική κατάσταση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί ο Πρόμπιερζ. On fire ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, στήνει το ένα πάρτι πίσω από το άλλο και θα προσπαθήσει να πάρει από το χεράκι την Πολωνία.

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (21:45): Μια νέα αρχή επιχειρεί να κάνει η Πορτογαλία, μετά και τον αποκλεισμό από τη Γαλλία στα προημιτελικά του Euro 2024. Κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό το ξεκίνημα στο εφετινό Nations League, με την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο να μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Δεν πανικοβλήθηκε κόντρα στην Σκωτία η ομάδα του Μαρτίνεθ και μπόρεσε να φέρει… τούμπα την κατάσταση: Στα δίχτυα έβαλε την Σκωτία η Πορτογαλία, με τη λύση να έρχεται από τα πόδια του CR7. Η δουλειά έγινε και οι Ίβηρες καλούνται να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Κόντρα στην Πολωνία η Πορτογαλία, που θα πρέπει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της. «Ελέγχω πάντα την λίστα για την εθνική ομάδα, για να δω αν υπάρχει το όνομά μου. Η ομάδα έχει απίστευτους παίκτες, ειδικά στη θέση μου, τη μεσαία γραμμή, οπότε πάντα κοιτάζω να δω αν εμφανίζεται το όνομά μου. Εχουμε μπροστά μας δύο προκλήσεις και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Αυτή είναι πάντα η φιλοσοφία μας», τόνισε ο Ζοάο Νέβες.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΟΛΩΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ)

ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ (21:45): Χωρίς γκολ και με μόλις έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια, μόνο θετική δεν ήταν για τη Σερβία η αρχή της στο Nations League. Κι αν το 0-0 κόντρα στην Ισπανία στο Βελιγράδι μπορεί να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα, δε συμβαίνει το ίδιο και με τη μάλλον εύκολη ήττα από τη Δανία μερικά βράδια αργότερα εκτός έδρας. Δέχτηκε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, αλλά δεν έβγαλε φάσεις μεσοεπιθετικά όσο θα ήθελε με αποτέλεσμα να μην μπορέσει σε κανένα σημείο να μπει στο ματς και να διεκδικήσει κάτι θετικό. Ο κόουτς Στοϊκοβιτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές απέναντι στην Ελβετία, σε ένα ματς που οι Σέρβοι θέλουν τη νίκη κυρίως για την ψυχολογία τους που είναι ιδιαίτερα εύθραστη. Μέσα ο Μίτροβιτς, που έλειψε από τα ματς του Σεπτεμβρίου. Τραυματίας ο τερματοφύλακας Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο μέσος Ίλιτς και ο Ζίφκοβιτς του ΠΑΟΚ. Εκτός και ο Βλάχοβιτς για προσωπικούς λόγους.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ (21:45): Η Ελβετία ερχόταν με… φόρα από την επιτυχημένη πορεία της στο EURO 2024, αλλά δεν έδωσε συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις. Και μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια στο Nations League βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό. Ήττα από τη Δανία με 2-0 εκτός έδρας στην πρεμιέρα, νέα ήττα από την Ισπανία εντός έδρας με το βαρύ 1-4. Σε ένα ματς μάλιστα που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 20′ και έπειτα, σε ένα σημείο που ήταν πίσω στο σκορ με 0-2. Μείωσε σε 1-2 πριν φύγει το ημίχρονο, είχε κάποιες ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά σε τρία λεπτά μέσα δέχτηκε άλλα δύο γκολ και έχασε με το τελικό 1-4. Εκτός από το παιχνίδι με τη Σερβία ο Ομεράγκιτς από την άμυνα και ο Ζακάρια από τη μεσαία γραμμή, τραυματίας και ο τερματοφύλακας Όμλιν.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ)

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ