ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ Live Streaming

Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι, εντός έδρας και υποδέχεται τη Ζάλγκιρις Κάουνας (11/10, 21:15).

Ο Ολυμπιακός κάνει ντεμπούτο στο ΣΕΦ, για την 2η αγωνιστική της Euroleague. Υποδέχεται τη Ζάλγκιρις Κάουνας και θέλει να πάρει τη πρώτη νίκη της σεζόν και πιο συγκεκριμένα να το κάνει μπροστά στον κόσμο του. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησα τη φετινή τους διαδρομή από την Κωνσταντινούπολη, όπου αντιμετώπισαν την Φενέρμπαχτσε και έχασαν με 82-71.

Σε κάθε φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι φανερό ότι χρειάζεται χρόνο, για να προσθέσει τα καινούργια κομμάτια του, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν του λείπει ποιότητα και βάθος. Στα καλά νέα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ότι επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μουσταφά Φαλ και σύντομα θα μπορέσει να βοηθήσει και πάλι την ομάδα του, μετά τον τραυματισμό του, τον περασμένο Μάιο.

Μια ίωση κράτησε εκτός προπόνησης και τον Πετρούσεφ, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος ψηλός θα βοηθήσει κανονικά την ομάδα του, στο σημερινό παιχνίδι. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά από κοντά την ομάδα του και να απολαύσει και τις βελτιώσεις που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι στο ΣΕΦ.

Η Ζάλγκιρις Κάουνας ξεκίνησε εντυπωσιακά την ευρωπαϊκή της σεζόν και σίγουρα έχει έρθει με ψυχολογία στην Ελλάδα. Έκανε την έκπληξη της 1ης αγωνιστικής, επικρατώντας εντός έδρας της Μπαρτσελόνα με σκορ 74-67. Με τους Φρανσίσκο και Μπραζντέικις να ξεχωρίζουν, βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα και κατάφερε ήδη να μετρά μια πρώτη νίκη. Έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να χαρίσει τίποτα σε κανέναν, ειδικά στο Κάουνας.

Η Ζάλγκιρις παίζει καλή άμυνα, παίζει με ενέργεια και αυτό είναι κάτι που σχολιάσε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του. Στην περιφέρεια στηρίζεται στους Φρανσίσκο, Γουάλας και Σιρβίντις, ενώ στα φόργουορντ έχει ψηλά κορμιά. Όπως οι Μπραζντέικις, Σμαίλαγκιτς, Μίτσελ και Ουλάνοβας.

Η δυάδα των σέντερ Ντάνστον και Μπιρούτις, συνδυάζει εμπειρία και νιάτα. Το σύνολο έχει πολλά και διαφορετικά στοιχεία, αλλά σίγουρα δεν έχει τη ποιότητα του Ολυμπιακού. Εκτός δράσης είναι οι τραυματίες Μάνεκ και Ντίμσα. Η Ζάλγκιρις θα παλέψει στο ΣΕΦ, αλλά δεν αναμένεται να έχει εύκολο βράδυ. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ