Με τα γκολ σε Ουγγαρία και Τουρκία

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Η δράση στο Nations League συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Το ίδιο συμβαίνει και στο στοιχηματικό… κόσμο με τις επιλογές και στο σημερινό (11/10) κουπόνι να είναι αρκετές και ενδιαφέρουσες. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ (21:45): Μόνη της έβγαλε τα… μάτια της η Ουγγαρία. Κυριάρχησε κόντρα στην Βοσνία Ερζεγοβίνη, αλλά δεν κατάφερε να βρει το πιο σημαντικό: Το γκολ. Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του Μάρκο Ρόσι, που πλήρωσε την απίθανη αστοχία της. Στο μηδέν έκατσε η μπίλια, με την Ουγγαρία να έχει μπροστά της άλλη μία δύσκολη αποστολή. Αυτή τη φορά, κόντρα στην Ολλανδία. Μόλις έναν πόντο μετράνε μετά από δύο αγωνιστικές οι Μαγυάροι, ενώ δεν έχουν μπορέσει ακόμα να σκοράρουν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέτερ Γκουλασί δε θα δώσει το παρών κόντρα στην Ολλανδία. Κάπως έτσι, τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα αναμένεται να πάνε προς τη μεριά του Ντιμπούζ. Κάπως έτσι, ο Μάρκο Ρόσι σκέφτεται να παρατάξει τους: Ντίμπουζ, Μπότκα, Νταρντάι, Όρμπαν, Μπόλα, Ναγκί, Σάφερ, Κέρκεζ, Ζάλαι, Σομποζλάι, Βάργκα.

Δες εδώ όλο το κουπόνι μπάσκετ 

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ (21:45): Πάμε και στην Ολλανδία, που αναζητά την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών. Must win το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Ουγγαρία για τους Οράνιε, με το κοντέρ να καταγράφει τέσσερις πόντους μετά από δύο αγωνιστικές. Ροντέο αποδείχθηκε το τελευταίο ματς κόντρα στη Γερμανία, με την μπίλια να κάθεται στο 2-2. Δέχονται και σκοράρουν εύκολα γκολ μέχρι στιγμής οι Οράνιε και θα πρέπει να εμφανιστούν πιο προσεκτικοί στην αποψινή αναμέτρηση. Εχει το πάνω χέρι για το τρίποντο η αρμάδα του Κούμαν, αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσει και στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου.  Τρία τα προβλήματα για τον Ρόναλντ Κούμαν, καθώς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τίμπερ, Ακε και Κουπμάινερς. 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ)

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (21:45): Ως μια συνέχεια από την εξαιρετική της πορεία στο πρόσφατο Euro, η Τουρκία καταγράφει ενθαρρυντικά δείγματα και στο ξεκίνημα της σε αυτό το Nations League. Μετά την «λευκή» ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Ουαλία, οι Τούρκοι έκαναν φύλλο και φτερό την Ισλανδία εντός έδρας με 3-1, παίρνοντας έτσι το πρώτο τρίποντο στην φετινή διοργάνωση. Ένα ματς το οποίο ο Κερέμ Ακτούρκογλου το μετέτρεψε σε one man show, μιας και ολοκλήρωσε το 90λεπτο με χατ τρικ. Πραγματικά σε εξαιρετική βραδιά ο νέος άσος της Μπενφίκα, ο οποίος πήρε από το χεράκι την πατρίδα του και την οδήγησε στην νίκη. Κάπως έτσι η Τουρκία πλέον βρίσκεται στην κορυφή του τέταρτου γκρουπ της League B, επιβεβαιώνοντας όλους όσους την θεωρούν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Απόψε ακολουθεί ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι αυτή την φορά απέναντι στο Μαυροβούνιο το οποίο αναζητά ακόμη το πρώτο του τρίποντο. Εκτός ο Γκούνοκ (τερματοφύλακας), ενώ στις κλήσεις δεν βρίσκεται ο Ναγίρ (επιθετικός).

Δείτε εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες 

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (21:45): Από την άλλη πλευρά το Μαυροβούνιο θέλει απόψε να βάλει ένα φρένο στο αρνητικό σερί που «τρέχει» απέναντι στην Τουρκία, μιας και στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις τους δεν έχει καταφέρει να γευτεί την χαρά της νίκης. Ένα Μαυροβούνιο το οποίο μπορεί στα φιλικά προετοιμασίας να έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο, ωστόσο έκτοτε έχει γνωρίσει τέσσερις διαδοχικές ήττες συμπεριλαμβανομένων των δύο πρώτων αγώνων στο Nations League εναντίον της Ισλανδίας (0-2) και της Ουαλίας (1-2) τον τελευταίο μήνα. Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στα μέσα του περασμένου Φλεβάρη έχει την «αποστολή» να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό στην League C, όμως τα μέχρι τώρα δείγματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Οι Μαυροβούνιοι βρίσκονται στον πάτο του τέταρτου γκρουπ της League B έχοντας 0/2 και αν θέλουν να πετύχουν τον στόχο της παραμονής τότε θα πρέπει να αλλάξουν άμεσα αγωνιστικό πρόσωπο. Χωρίς προβλήματα η αποστολή.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΤΟΥΡΚΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από